Bsssse Kızlar ikisinde de gözle görülcek ama kamerada çok az belli olcak şekilde silik çizgi çıktı sizce test bozuk mu veya her ikiside kuru çizgisi olabilirmi bu arada ilk idrarla yapmadım Testi bu şekilde olup koyulaşan oldumu
1oglanannesi Bsssse usstte kalsin benimde 7 6 gun var test yapayimmi yapmayayimmi bilemiyorum ama silik cizgi ikisindede var gibi hayirlisi
Meryemm46 Bsssse cnm ben gördüm ama adetin ne zaman benim de 7 gün var yapsami yapmasam mi bilemedim ben duzensizim de
minaa_2356 Bsssse kaçıncı dakikada böyle çıktı dün bende erken gebelik testi yaptım adete daha 5 gün vardı çift çizgi çıktı bugün kan verdim yoktu
Tutar13 Bsssse ikisindede görünüyor canım hadi hayırlı haberler verirsin insallah sabah ilk idrarla yaptıgında
Bsssse 1oglanannesi o kadar çok erken gebelik testi mağduru oldum ki şimdi kaset test yaptım bozuk olmasından korktum
Bsssse @1oglanannesi Elimde son 1 testim kaldı sabaha bıraktım ilk idrarla yapayım diye acaba yine aynımı son birliktelik üzerinden 9 gün geçmiş normal mi böyle silik olması bilemedim
Bsssse 1oglanannesi regli bitiminden yumurtalama gününe kadar 2 günde 1 yumurtlama döneminde 1 gün ara ile oldu sonra ağır gribe yakalandım bir daha olmadı
Sahra1221 Bsssse onu duymadım hiç. Çoğunda sıkıntı var Predictor ve awox çok öneriliyor. İnşallah geç döllenmedir ☺️🌸
minaa_2356 Sahra1221 bizim burdaki eczanede sadece vula markası var normalde her zaman aldığım test hiç yanıltmadı ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım