Bzkrt Kumsal28 enfeksiyon gecirmissiniz heralde laktat yüksek çıkmış kolestrol vs de yüksek fazla kilonuz var mı ? Karaciğerde yağlanma vs olabilir demir eksikliği de var maalesef
Bzkrt Kumsal28 değerleriniz biraz yüksek doktor daha ayrıntılı bilgi verir zaten sağlıklı beslenmeye biraz daha dikkat etmek gerek sağ salim kucağına almanız dilegiyle 🌸
Talentedmom Kumsal28 üstteki biraz yüksek kolestrol biraz yüksek çok yağlı yememeye çalış diğerleri normal
Kumsal28 Talentedmom sorun oluşturur mu peki yüksek olması aslında öyle yağlı şeyler yiyen biri de değilim
minikbebegim06 Kumsal28 gebelikte kolesterol vs yüksek çıkar tek başına değerlendirilemez doktora danismaniz daha doğru olur çünkü burda değeri yüksek gören karaciğer yağlanması vs diyecek halbuki gebelikte belirli seviyelere kadar normal kabul ediliyor
Kumsal28 Talentedmom pazartesi gidicem ztn sağlık ocağından istediler bu kanı carsamba da kadın doğuma gidicem
Kumsal28 minikbebegim06 ztn daha dün verdim kanı pazartesi gidicem de bende bakayım dedim sonuçları böyle görünce burda anlayanlar vardır diye sormak istedim
Kumsal28 Talentedmom anladım cnm dikkat edicem 🙏 öbürlerinin ne olduğunu biliyormusunuz çünkü bi kaç tanesi öyle kırmızı şeklinde çıkmış
Talentedmom Kumsal28 çok fark yok arada çok az değerler oynamış doktorlar normal karşılıyor ama sen yine de sor