nidoqueen bende aynı durumdayım,28 haftalık olacağım yakında ama hala göbeğim küçük. Hatta bir ara baya baya kafama takıyordum ama bebeğim saglıklı kilosu iyi önemli olanda bu. Seni anlıyorum hamilelik olunca heves ediyoruz ama yapı meselesi. Üzme kendini:)
seydabal_60 taskirannursel61 öyle sanırım ben karnım çıkmayınca hep bebek mi gelişmiyo acaba diyorum kendi kendime :/
seydabal_60 LadyX son muaynede karın çevren küçük dedi ama sonra herşey yolunda bir sorun yok dedi olsa söylerdi illaki :(
seydabal_60 dilaradoyan son muaynede doktor karın çevren küçük dedi ama muayne etti sonra herşey yolunda dedi bişey olsa illaki söylerdi 🥹
dilaradoyan seydabal_60 tabiki söyler bundan mesuller zaten. Teşhisi hasta için koyuyor ve söyleme yükümlülüğü var merak etmeyin o yüzden ☺️
Alpgmz seydabal_60 üzülünecek birşey yok ki İlk hamileliğim ikizdi 26 haftalık 980-800 gram dogum yaptım bebeklerime karnım dümdüzdü Şuanda 29+1 haftaligim ikizlere göre bir tık büyük ama yine de ufak duruyor ama bebek 1500 kg İkinci hamileliklerde göbek bir tık büyük oluyor
ustat seydabal_60 bebeğimi 40+2′de doğurdum 2500 gram :D demek ki bebişim küçük olduğu için karnım çok büyümemişti ama çok sağlıklı ve datlı yani sorun değil minnoşluğu
Bebekmert seydabal_60 evet bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra pekte sorun değil hatta sana birazdan atayım karnımı 3 hafta sonra sezeryan doğum var ama hiç doğuracak gibi bir karın değil
babyUras_ seydabal_60 bebeğin kilosuyla karnın pek alakası yok ya . Arkadaşımın bebeği 4 kilo doğdu karnıda küçücükdü . Karnın küçük olması daha iyi iç karnın geniştir muhtemelen .
ikibebelianne-M seydabal_60 ic karnınız geniştir muhtemelen bence cok sanslisiniz 2.hamileligim cok erken karnim cikti daha 16+5 im simdiden rahatsız etmeye başladı donerken egilirken kucuk karin nimet ☺️
hakkah24 seydabal_60 33+3 teyim hala sabahları işe giderken hamile olduğumu farketmiyorlar ve yer vermiyorlar:/ akşamları biraz çıkıyor birşeyler yedikçe yine de nadir anlıyorlar ama böylesi bel sırt ağrıları için daha iyi diye düşünüyorum
hatice_aygun2 seydabal_60 iç karnın büyüktür bide ilk gebelikte normal ben son aylarımda uçmuştum duba gibi doktor demişti iç karnın geniş bebeğin keyfi yerinde diye şimdi ikinciye hamileyim 3 aylıkken bile göbeğim vardı öyle diyim takmayın yani sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ☺️
seydabal_60 hatice_aygun2 tabi ki orası öyle bana doktor karın çevren biraz küçük dedi ondan korktum aslında ama sonra herşey yolunda da dedi anlamadım 😂
Kocamanailem_ seydabal_60 ilk gebeliğimde hiç karnım yok sayılırdı minnacıktı iç karnım genişti. Şimdi 2. Gebelikte karnım öncekine göre baya çıktı bu sefer patlayacak hâle geldim . Çıkmaması en iyisi 🥲nefes almak bile zorlaştı