mucizemom8 DENIZ_55 aman biz de saf gibi inandık kız 🤣 ama ben dedim herhal de oruç kafama vurdu yanlış mı okudum diye o kadar saçma ki🤣
DENIZ_55 mucizemom8 valla bende şok oldum millet 1 yada 2 günü dert eder ama bu baya 1 ay tam bebeğin gelişimi zamanı dogum istiyor Allah kabul etsin bu arada orucu merak etme oruç vurmadı başına olsa bana vurmazdu ben oruç olmadığım için benimde beynim yandı 🤣
mucizemom8 Arkadaşım senin bebek gün değil ay atliyor galiba karnın da 13 gün de 6 hafta dan 8 aylık olmuş internetimi helal etmiyommmm bide saf gibi yazdım sana 🤣 😂
deletedmom43191 hanimiys o kadar çok tepki alıyorum ki artık burda olduğum için yazma hevesini kırıyorlar insanın 😒😒 birisi bana git artık burdan yazmış
EdAlaz Irmak1992 kaç düşüğüm var ve sonunda 31 haftalık hamileyim serklajlıyım. O kadar serum takviyeleri ilaçlar kullanıyorum erken gelmesin diye her an dua ediyorum sen kalkmış burda burç diyosun. Allah akıl fikir versin gerçekten !!!
dygsss Irmak1992 bi insan neden bunu ister. Bebeğinizin sağlığı gelişimi mi önemli koç burcu olması mı o zaman ona göre yapsaydınız yaparken tövbe yarabbim
Mrvsmt2502 deletedmom43191 kaos seviyor bazıları ya da çok boşlar 😂 ayrıca kızım koç burcu ben doğduktan sonra çğrendim koç olduğunu pek alakam yok burçlarla ama kızım koç olmak için çaba sarf etmiş resmen 43 te doğdu 😂😂
poyrazmom_ Irmak1992 yani benimki de koç burcu olucak ama bu kadar takılmanızı gerektirecek şey nedir anlayamadım doğrusu zamanında sağlıkla gelmesi en iyisi değil mi?
2cocuk2kopek Girlmama Eylül başak bende o olsun istemiyorum mesela ama ben sezaryenlıyım istesemde eylüle denk getiremiyorum😅😂 ama bu arkadaşı bilemedim
Pelnztrk Irmak1992 bende 8.aylığım 36 haftalık. Balık yerine koç olsun isterim şahsen 🥰 burç içinde sezeryan olmak ilginç şahsen :)