Mikoosu Arkadaşlar cevap vermeyin prim kastırmayın 13 gün önce 6 haftalık hamileyim demiş sonra yok 8 aylık hamileyim tutarsız postları var modorotörler görsün bu hesabı askıya alsın.
8mucizem8 Irmak1992 çocuk koç burcu olmasın diye doğum kilosu ve gelişiminden geri kalmasına göz yummak nedir ya
melosunbebikosu Miyosss arkadaşım bizimle dalga geçip trollemeye çalışıyor daha önceki postunda 6 haftalığım yazıp şimdi 8 aylık hamile olmuş kendisi. Saçma sapan işler ya
Busranurer Irmak1992 Irmak1992 bu konuda ben bişey diyemem en iyisini hekiminiz bilir. Rahimagzi ne durumda açılma var mı bebeğin suyu nasıl vs bunlar hepsini etkiler
Mrvsmt2502 deletedmom43191 kaos seviyor bazıları ya da çok boşlar 😂 ayrıca kızım koç burcu ben doğduktan sonra çğrendim koç olduğunu pek alakam yok burçlarla ama kızım koç olmak için çaba sarf etmiş resmen 43 te doğdu 😂😂
Bbuusra Irmak1992 2. Doğum da mecburi sezeryan oldu ve 38*4 de doğum oldu. Normal olsaydı da 40’da doğurabilseydim keşke diyorum. Düşünceniz değişik. Doğumlar ve anne karnındaki gelişimler için bence araştırma yapın derim.
Tugba2794 Irmak1992 çok ilgincsınız yani bebegınızı degıl de burcunu mu dusunuyorsunuz?erken dogum riskim var ben her gunumu dua etmekle gecırırken benim gibi zorluk yasayan annelere saygısızlık degıl mi bu şimdi?
Mercan0652 Irmak1992 kız saçmalama her koç burcu bir olur mu belki senin karşılaştiklarin kötüydü benim tanıdıklarım çok iyi şahsen benim oğlum da koç burcu olacak bu arada takma bu kadar boşver şükret yav