Deryayurt Nasılsınızzz kızlar belirtisi olanlar , test yapanlar yada yapacak olanlar var mı ? Benim her ay olduğu gibi yine göğüs hassasiyetim var dün sol kasıgımda saniyelik ağrı gibi bişey oldu geçti gün içinde ikinci defa oldu.
Bglmmrn Deryayurt benim bat 9 Mart 3 gündür aşırı şeffaf akıntım ara ara adet olacak gibi kasık ağrım var
superstar_00 Deryayurt Bat 3 dün test yaptım negatif kasık ağrısı mide bulantısı koku hassasiyeti var.
SeydaHsn Deryayurt bat 4 bende dayanamadm 6 gün öncesinden erken test yaptm silik çizgi çıktı 1 gün sonra tekrar akşamüstü erken test yaptm diğerinden daha belirgin + çıktı. Hala kan vermedim pazartesi vericm inşallah. Belirti olarakta sol kasıkta devamlı batmalar hafif sancılanmalar oluyo ve 1 haftadır aşırı uykum var. İnşallah bi sıkıntı çıkmazda kanda da görürüz pozitifi😄
Bglmmrn Deryayurt evet ama adetten 1 2 gün önce Yaşarım migrenin tutar ertesi gün adet olurum ama bu sefer rken oldu belirtiler
Deryayurt superstar_00 peki adet olacağın zaman böyle belirtiler yaşar misin her ay yoksa bu ay farklı mi
_ADEL_ superstar_00 bende 2 çıktı bugün regl oldum 🥲 çocuğum henüz çok küçük korkuyordum aslında Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
superstar_00 Deryayurt Midem bulanmaz, kasık ağrısı olur koku hassasiyeti olmaz. 2. çocuğu planlıyoruz.
SeydaHsn Deryayurt 2. Çocuk olduğu için biraz daha rahat oluyo insan ya 🤣 4 yaşında oğlum pazartesi onun randevusu varda onu götürmüşken kanda verirrim dedim bata 1 gün kala