Esnef DENIZ_55 devlet hastanesindeyim zaten sabah gelir dr serum ilaç falan yapılıyo sabah gelince ne der bilmiyorum hemşirelerden bilgi almaya çalıştım ama dr unuza sorarsınız dediler bekliyorum inşallah güzel haberle gelirim 😔
DENIZ_55 Esnef neden bilgi vermiyorlar neyse inşallah güzel haberlerini bekliyorum cnm dikkat et kendine sitres yapma
Esnef DENIZ_55 bnde anlamadım. Doktor muayene etti serum ilaç hepsine devam edecekmiş kasılmayı durdurmaya çalışacakmış ki açılma ilerlemesin
Esnef PurpleRose şükür düne göre iyiyim dr kontrolundeyım kasılmayı Azaltıp Açılma alanını küçültmeye çalışıyorlar Çünkü Kasılma oldukça açılma devam eder dedi doktor ilaçlar serumlar devam
PurpleRose Esnef korkma canım Allahın izni ile düzelir inşallah önemli olan kasılmayı durdurmaları açılma ilerlemedikçe sorun olmaz inşallah hayırlı hberlerle gel inşallah Ramazan mübarek gün 🤲🏼🤲🏼
DENIZ_55 Esnef hala devam ediyormu sancin bide açılman varmı dikkat et kendine oralarda evinden daha güvenli yat canim bebegin ve kendin için yat
DENIZ_55 Esnef inşallah geçecek canm dikkat et kendine sitres yapma sen sitres yaptıkça bebegjjde etkilerini rahat ol bebeginle konuş bol bol kafanı dağıt
DENIZ_55 Esnef inşallah cnm bekliyorum guzel haberini inşallah dediğim gibi sitres yapma 😊 çok bunaliyorsan instgram veya facebokk kullanıyorsan ordan beni ekleye bilirsin istedigin zaman yazabilirsin cnm 😊
Esnef PurpleRose henüz muayene edilmedim serum takılıyo endol diye bi ilaç ve magnezyum veriliyo o kadar