PurpleRose Esnef hem karnınızdam hemde vajinalden bakılıyor. Normal muayene şeklinde bebek ölçümü gibi rahim ağzınının uzunluğu ölçülüyor. Gittiğinizde idrsr tahlili de isteyin
Esnef Bu tür şikayetleriniz varsa lütfen aksatmayın açılmam olmuş erken doğum düşük olabilir suyum gelebilir yatışım yapıldı dualarınızı eksik etmeyin bizden nolur
Elifimsib Esnef çok geçmiş olsun inşallah durdururlar bu kasılmaları gerçekten ihmal etmemek lazım ben de sürekli kontrol altındayım olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür açılma olmadı şimdiye kadar. Kasılmalarınıza ağrı da eşlik ediyor mu
Anonymouse Esnef Aaaaa ciddi misiiiin, iki gün önce kontrolüm vardı her şey yolundaydı öyle çok bir rahatsızlığım yok benim açıkçası anlık oluyor sancı vs yok. Kaç haftalıksınız?
DENIZ_55 Esnef çok erken başlamış sende bende 31 haftadan sonra başladı suan 33+3 haftaligim hala devam ediyor bazen uzun sürüyor bazen olmuyor doktora danış ginede dikkat et kendine
Esnef PurpleRose az önce servisteki hemsire hanıma da sordum bilgi alamadım dr unuzdan öğrenirsiniz dedi bende bilmiyorum sadece dr bey usg den gosterdi alanı bana soylemedi