umrumdadegil minikkkk_patatessss bana göre evet getirir ama paradan önce de önemlisi sağlık çünkü o olmayınca paranın da hükmü yok
Ecemom_ minikkkk_patatessss para huzur sağlık hepsinin dengeli olması lazım biri olmasa diğeri eksik kalır bence
Tuceoz_3 minikkkk_patatessss Valla herşeyin başı sağlık sonra evet bu devirde para mutluluk getiriyor bundan ziyade tabi herşey insana bağlı bişey mutlu olmayı bilirsen olursun zaten. Para da olunca şimdi har vurup harman savurmamak lazım öyle olunca mutlulukta biter bencede😂
aslanmommy minikkkk_patatessss valla önceden olsa getirmez derdim ama şuan getirir diyorum şuan herşey para şu zamanda olmazsa sıkıntı rabbim herkese bol rızık bol.kazanc varsın kimseyi darda koymasin
2cocuk2kopek minikkkk_patatessss yani tabi ki daha doğrusu rahatlık getirir rahatlık olunca eşler arasında da daha rahat oluyor kadın şu ödeme geldi bu ödeme geldi diyince adam baskı altında hissetmiyor
Damla_g28 minikkkk_patatessss getirmez bı arkadaşım var benden sonra evlendi herseyini aldı etti durumuda çok iyiydi döndü dediki damla o evde bı gün mutlu oturamadim ben iki senelik evliyim hiç öyle lüksüm olmadı ya şuyum da olsun demedim yeteri kadar olsun huzurum olsun ☺️
Busramnida minikkkk_patatessss benim için % 50 getirir %50 getirmez şu zamanda parasız hiç bir şey olmuyor.
Talentedmom minikkkk_patatessss parasız da mutlu olunmıyor kim ne derse dersin herşeyin fazlası zarar
bravo61 Ay bi tofaşın içinde ağlıcağıma ferrarimin içinde ağlamayı yeğlerim😂 tabiki de para mutlu eder. Allah önce sağlık 5 dk sonrada para versin diye boşuna dememişler 😅😅
metemom_ minikkkk_patatessss evet para her zaman mutluluk getirir bence Dubaide tatil yaparken mutsuz olan birini kimse göremez 😂
miniminibebek minikkkk_patatessss öncelikle sağlık olmalı ve para her türlü mutluluk getirir çalışmazdım gebeliğimi evde plates te geçirirdim bebeğim doğduktan sonra daha 4 aylıkken işe başlamak zorunda kalmaz ücretsiz izne ayrılırdım 😀
Eelliiff1234 miniminibebek 😃 of nasıl fakirlik ruhumuza işlemişse artık hiç çalışmazdım demiyorsun ücretsiz izne ayrılırdım diyosun 😂 hayal kız bu bırak hiç çalışma koca parası ye bebeğimle gezerdim çok param olsaydı de 🤣🤣
bereninannesi__ minikkkk_patatessss para mutluluk getirir mi bilmiyorum ama parasızlık çok mutsuz ediyor ona eminim 😂