Bugünün menüsü 🌸
Ezogelin çorbası
Karnıyarık
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Cacık
İftar Menüleri 🍽️
Kızlar bu ne hamaratlık hamile halinizle hepinize maşallah vallahi ya ellerinize sağlık 🥹♥️
Tarhana çorbası
Kavurma
Pilav
Salata
Ayran (ya da cacık karar vermedim)
Kızlar gaz yapmayacak çorba önerileri istiyormm
Tarhana, şehriye, yogurt corbası hariç
HappyMom sucuklu kuru fasulye
Pilav
Mercimek çorbası 🫶
Nohut
Pilav
Şehriye çorbası
Salata
Oruç değiliz ama akşam menümüz kaşarlı ve beyaz peynirli gözleme 🌸
Sadece1 hazır mantı al canım mantı yap yanına mercimek çorbası salata yeter.
Meltemanneolsun nasıl yapılıyor merak ettim Bi deneyim 😂
mervemurat16 ben şekeri süte karıştırıp öyle koyuyorum geçen sene çok yapardım bu sene hiç yapmadım. Yumurta sarısı hatırlayamadım ama ben sanırım koymuyordum.
birkizanneesi ipe yüzük bagliyorsun karnının üzerinde tutuyorsun o sallanıyor internetten bak dene bı 😂
Meltemanneolsun şimdi baktım yaptım önce sağ sol oldu sonra yuvarlak daire olarak döndü önce erkekti sonra kız oldu 🤣
birkizanneesi hahaha benim de öyle oldu gerçekte ama önce erkek dendi sonra kız denildi 😂 şu an kesin kız benimki
birkizanneesi üstü iyice kızarsın diye koyuyorum ben öbür türlü normal muhallebi gibi oluyor
mervemurat16 ben öyle yapınca üstü kızarıyor muhallebi gibi olmuyor hiç. Herkesin bir yoğurt yiyişi var derler 😊öyle
Meltemanneolsun benimde kız aman Hurafe işte çin takimi bile tutmadı mesela 🤣
birkizanneesi aman denk gelirse işte 😂benim tuttu şimdi kıza göre ilkten erkek biliyordum o zaman tutmadı diyodum yine değişirse artık bilemiyciim
Meltemanneolsun 35+4 haftalıpız bizim değişme gibi Bi durum yok 10+5de doktor söyledi doktor söylemeden önce de rüyamda görmüştüm. 😊Şu saatten sonra değişmez artık 🙈
birkizanneesi ben de ilk rüyamda görmüştüm ismine kadar rüyalar doğru çıktı yanın🥰🥰 rüyamda gördüğüm ismi koyacağım ben 19. Haftaya giriyorum değişmez herhalde ya benim de sanırım