Mel-da3 020525 sutlukahve_ Nesli17 babyylve_ Nisannurr Kızlar şimdi hastanedeyim birazdan girecem ne olur dua edin bana
babyylve_ Mel-da3 kanlı idrar enfeksiyondur yanma sancı ağrı varsa kan idrara karışmış ama gelen parçayı bilemem
babyylve_ Mel-da3 Canım dilerim mutlu güzel haberlerle çıkarsın ufak problemler olur öyle kendini strese sokmahaber et bize
babyylve_ Mel-da3 ben dedim sana kuzum Birde bebek büyüyor vücut kendini alıştırmaya çalışıyor bol bol dinlen kanama alanın varmış olabildiğince kendini düşün
KumpirsMom Mel-da3 ay çok sevindim çok geçmiş olsun kendini yorma ve stres sinirden uzak dur lütfen bu tarz şeylere sebep oluyor bak bebeğin ve sen önemlisin rabbim sağlığınızı bozmasın 🫶🏻
Marsilyasabunu Mel-da3 ay korkarak okuyup rahatladım sonunda çok şükür Allah doğduğu büyüdüğü zamanları da göstersin sana
Mel-da3 Nesli17 KumpirsMom 020525 Nisannurr kızlar çok teşekkür ederim. Güzel dualarınız içinde ayrıca çok teşekkür ederm. Kanamalarım devam ediyor ama en azından daha rahatım artık. İnşallah bunu da kolaylıkla atlatırım. 🙏🏻🙏🏻
TugceOrak Mel-da3 ah canım gözün aydın çok sevindim. Güzelce dinlen ayakta fazla durma, progestanı ihmal etme lütfen