arslansedaa 30 haftalıkta ahh bu mide yanması nasıl geçecek 😩😩 hiç bir şey fayda etmemeye başladı doğuma kadar her akşam çekeceğim galiba
Mortutku arslansedaa 38. Haftama giricem hala yanıyor midem gaviscon şurup hatlatıyor.Çoğu zaman da soğuk sütü yudum yudum dinlenerek içiyorum baya faydasını görüyorum dene derim.
Gulhan2692 arslansedaa 36 haftaligiz benimde şu 1 haftadır çok oluyor migde yanmam ve bana tek iyi gelen rahatlatan şey maden suyu deneyebilirsiniz, belki faydası dokunur 🌸
Mrv60 Kızlar mide yanmasına en iyi gelen şey Leblebi bende de çok fazla oluyo gece gündüz birkaç leblebiyi sonra yanma gidiyo 😉
Hanus arslansedaa Eczaneden alabilirsim zaten doktorlar bi rennie bir de Gaviscon veriyorlar zararı yok. Midede kalan bir şurup
Gulhan2692 arslansedaa anladım canım o zaman rennie yada gaviscon kullanabilirsin oda kesiyor doktoruna söylersen yazar😊 benim şurup süt vs fayda etmiyor
Hanus arslansedaa Özellikle yattıgım zaman oluyor bende de 34’üm. Süt içiyorum, peynir iyi geliyor birde Rennie şurup içiyorum canım hafifletiyor enn azından
Serays arslansedaa kaç haftalıksınız doktor bana 12 de önermişti ama ben ilk hamileliğimde 30 dan sonra kullandım
Nida13 arslansedaa alırsın canım ama doktor yazınca indirimli oluyo kendin alinca 5 6 lira oynuyor arada