SudeUu ElifAbr bnde bu gce 39 oldum nst ye baglanıorm her hafta ama sancı yok 40 hafta olmaya 7 gun kaldı ınsanı korkutuyor açıkcası benı endıselendırıyo
SudeUu Yokk buda cok zordur bızıde yatış falan dese keşke bekletmese artk dıorm ama yok normala zorluyor beklıyorz son 7 gun kaldı 40 hafta olmaya
SudeUu Yokk devlet benım Ewet bnada sakıncalı gelıo ve korktugo ozele gitseydim 38 haftada aldırırdım bebegı sezaryanla
Gamzesila Bende bu gece 39 oldum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah bende suni sancıdan korkuyorum inşallah gerek kalmaz hayırlısıyla
Arelim TCTuernekolu seninle aynıyız bakalım bende yarın gidecem kontrole bana ne dicek çok meral ediyorum 🤷♀️🤷♀️
TCTuernekolu Arelim gelmeyen çocuk yapmışlar🙈🙈😂 zaman geçtikce heyecan yapıyorum ama gelen giden yok😬😊
Mrvkzlkya SudeUu ben 39+5 oldum hala tık yok ara ara sancim oluyo ama şık olmadığından doktora da gidemiyorum normal olduğundan sancim gelmeden gitmekte. İstemiyorum açıkçası kızıma kavuşmak için bekliyoruz prensesimizi bakalım
Prensesimiz SudeUu hayır .bu akşam burada deprem onun korkusu muydu bilmiyorum yatağa girdim karnım belim ağrıyordu. Şu an geçti