SudeUu 39 hafta olduk bebek gelemiyor sancım bıle yok ve kız bebek beklıyoruz sızde bu durumla karşılaştınız mı ? Ben korkmaya başladım
TCTuernekolu SudeUu 38+6 bizde de birşey yok bugün kontrolüm vardı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
CemileSezer SudeUu benim de yarın 39 hafta olacak yalancı sancım dahi Yok ☺️ Yarın kontrol var bakalım ne olacak
Prensesimiz TCTuernekolu seninle aynıyz bende Pazartesi gittim dedi haftaya tekrar gel ve iki hafta var Doğuma dedi
SudeUu TCTuernekolu artık haftalık kontrol altına aldılar benıde 38 de ama hıc bı tık yok doktorda bsey demıor
Arelim TCTuernekolu seninle aynıyız bakalım bende yarın gidecem kontrole bana ne dicek çok meral ediyorum 🤷♀️🤷♀️
SudeUu Badesmom ınsanın 39 da sancısı agrısı olur bıde kız bebeklerı erken gelıo dıyolar ama hıc bı belırtı yok ınsan korkuyor
Prensesimiz SudeUu hayır .bu akşam burada deprem onun korkusu muydu bilmiyorum yatağa girdim karnım belim ağrıyordu. Şu an geçti
Yokk SudeUu özel canm benmki erkek o zmna kadr günüm gciyo bebek asğıda sancı olmayınca suniyle destek veriyor ilk oğlmda da suni aldm ben suni almk zor ama ypck bsy yokk malsf 🙏🙈
SudeUu ellam buda ınsanı korkutuyor bndede aynı durum war ve etrafmdakıler 40 haftadan sonra bebek sakıncalı dıyolar kordon bağlanıyor bogazına kakasını yer dıyolar buda benı üzüyor açıkcası benm doktorumda aynı seyı dıyor beklıcez hersey normal dıyor çatı muanesı oldunzmu
ElifAbr SudeUu aynıyız birebir canım. Bu gece 39 haftalık olduk ama haftalık kontrollerinde nstlerde çıkmıyor sancım.
SudeUu ElifAbr bnde bu gce 39 oldum nst ye baglanıorm her hafta ama sancı yok 40 hafta olmaya 7 gun kaldı ınsanı korkutuyor açıkcası benı endıselendırıyo
SudeUu Yokk buda cok zordur bızıde yatış falan dese keşke bekletmese artk dıorm ama yok normala zorluyor beklıyorz son 7 gun kaldı 40 hafta olmaya
ellam SudeUu evet insanı korkutuyolar oysaki geç döllenme de olabilir o yüzden de geç geliyor olabilir sağlığında sıkıntı yoksa beklemek en iyisi 👍🏻 çatı muayenesi olmadım ilk çocuğumu normal doğurdum sanırım o yüzden doktor gerek duymadı, bilemedim 🤔