Devaa-987 ftmagkr okudum canım sıkma canını kimyasalda bi sıkıntı olmuyor sonrasında hemen kalabiliyosun hamile diye biliyorum. Çok fazla kafana takma stresse çok etkiliyor rahat ol Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. En doğru zamanı o bilir.
duygusuz__01917722 ftmagkr Allah’ım herkese nasip etsin inşallah bana da bir tane nasip etsin iki senelik evliyim kimseyi Çocukla sınamasın düşmanımı bile inşallah Çünkü çok zor ben iki senedir istiyorum ama yok yani hastaneye de gittim ne biliyim hele de köy yerinde oturuyorsan daha bir zor
Devaa-987 ftmagkr bende aralıkta gelişimi durduğu için 8 haftalık kürtaj oldum genetik test verdim normal çıktı bu ay korunmadık reglm gecikti ama şimdide değer çöl düşük çıktı. Ama İnan artık hiç takmıyorum kimyasalsada yapacak birşey yok Allah ne dilerse o.
ftmagkr Devaa-987 doğru diyorsun canım bazen insanın elinden gelmiyor bazı şeyler… Benim yazın inanın gitmediğim doktor , yaptırmadığım genetik test , görüşmediğim kişi kalmadı ama sebep tam olarak bulunamadı.
Devaa-987 ftmagkr İnşallah en kısa zaman da nasip olur sen elinden geleni yapmışsın tevekkül etmek gerekiyor galiba. Ne kadar üstelersen o kadar zorlaşıyor.
ftmagkr duygusuz__01917722 çok doğru diyorsunuz insanlara laf anlatamıyorsunuz… ama kimseyi kafanıza takmayın lütfen , zamanı var demekki 🙏 Nerde yaşıyorsunuz ?
duygusuz__01917722 ftmagkr orası öyle tabii ki de taktıkça zaten insanın psikolojisi daha çok bozuluyor niğdeliyim ben siz Niğde’nin köyünde oturuyorum ama
ftmagkr duygusuz__01917722 önemli olan sizin sağlığınız şuan siz iyi olursanız bebekte gelecektir 🙏 Ben Ankara’da yaşıyorum. Ankara’ya gelme imkanınız varsa bir doktor önereceğim
Devaa-987 ftmagkr Ben regl oldum bugün canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sende sıkıntı olmaz sağlıkla kucağına alırsın 🙏
ftmagkr Devaa-987 olsun canım umudu kaybetmek yok en kısa ve en hayırlı zamanda nasip olsun hepimize inşallah ❤️
PelinEtymz Benimde son adet tarihim 2 Şubat Perşembe günü kan verdim beta hcg değerim 1450 çıktı yarın randevum var 5+0 şuan kese görür müyüm sizce ?