Tazeanne74 richgirl10 36+0 haftalığız benim daha şişme belirtim yok şuanlik günde 3 litreden fazla su içip yürüyüş yapıyorum ondan mı bilmem 🤗
richgirl10 Tazeanne74 bence ondandır. Su içmek çok iyi gelir ödeme, ben mide bulantılarımdan dolayı içemedim halende içemiyorum. Sizin adınıza çok sevindim 🫶🏼
Mry2020 richgirl10 canım dua et yaza denk gelmediğine ben haziranda doğum yapmıştım yine haziranda yapıcam 😀 son ayda sıcaklarla birlikte davul gibi şişmiştim doğumdan sonra 10-15 günde geçiyor çoğu bol su içerek
richgirl10 Mry2020 evet yaa yazın hamile olan arkadaşlarımı görüyordum yazık daha çok zorlanıyorlardı
Yogurtlupilav richgirl10 ben çalışıyprım hareketliyim ama 27. Haftamda ayaklarım şişti, bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak. Çok rahatsız edici boyuttaysa (acı veriyorsa) doktorunuzun mutlaka bir önerisi olacaktır, görüş almakta fayda var.
richgirl10 Yogurtlupilav ben minyon bir kızım aslında bu zamanlarda şişmesi normalmiş ama elim ayağım küçük olduğundan şimdi böyle büyük görünce bi panik oldum. Dünden bu yana bol su içtim sabah uyandığımda ayağımdaki ödem inmişti. Eğer sizde de şimdiden başladıysa bol su için