Elifmehmetemin Mftt bana sadece hastanede serumla verildi 2 tane daha sonra progestan verdi doktor 36.ci haftaya kadar kullan dedi
Ozgekiz Mftt hayır hayır, o an hastanede yapıldı 😊 eve geldince sadece progestan, proluton, ecopirin kullandım. Bir de kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar hastanede
Elifmehmetemin Mftt evet progestan ve gebelik de kullanılan folik asit troid hapı magnezyum kullanıyorum bide şimdi kan hapı ile d vitamini verdi ek olarak
Minikmucizemmm26 Elifmehmetemin geçmiş olsun öncelikle demir hapı ya da demir içeren bı takviye kullanıyo musunuz
Eylul41 Baharkle bazilari evet bazilari hayir. Mesela ben aylardir yatiyorum hastane doktor disinda bir yer görmedim 🥲
Elifmehmetemin Eylul41 riskiniz yüksek demek ki sağlık olsun bebeğiniz iyi olsun da sabredin sonucu güzel elhamdülillah 🤲
Eylul41 Elifmehmetemin inşallah güzel olur sayılı günlere geldik nasipse 🙂benim 25 ve 26 hafta olmak uzere 2 cok erken dogumum var ve rahim ameliyati + serklaj derken riskli zor bir surecten geçiyorum son 10 günümüz kaldi Allahin izni ile
Elifmehmetemin Eylul41 ne güzel fazla birşey kalmamış ben daha yolun başındayim benim daha 180 günüm var 😂
Esnef Eylul41 21 haftalık gebeyim benim de açılmam var üç gündür hastanedeyim ilaç ve serum takviyesi yapılıyor o sebeple sormuştum
Mlkrj Eylul41 durumları nasıl 25-26 haftalık doğum yaptığınız çocuklarınız ? Bir de doğarken kiloları nasıldı?
Htc_2025 Elifmehmetemin canım bugün taburcu oldum ben doktora sormadım bende öyle bişey olmadı o yüzden ama kullandığın bı ilaçtan kan hapindan yada işlemden sonra kan takviyesi yaptılar mı onlardan olabilir diye düşünüyorum
Elifmehmetemin Bide serklaj olalı 4.cu günüm evinin işini yormadan yap demişti doktor bişey olmaz dimi vallahi daha önce 2 serklaj oldum ama bundaki kadar korku olmadı bende 2 çocuğum var yapmak mecburiyetindeyim çünkü ramazan malum kimse de gelip benle kalamaz
Htc_2025 Elifmehmetemin bana ağır kaldırma cinsel ilişki yasak dedi tmm başka bişey demedi normal devam dedi benimde ikinci