miracgenc06 Ben de bugün oldum korkuyorum açıkçası bi sıkıntı olacak mı diye ilk iki gebeliğim normal zamanda oldu bunda böyle bi sıkıntı oldu 19+1 haftayım 3 haftadr ha dikecez derken dikildi artık umarım sorunsuz gider
Elifmehmetemin miracgenc06 hiç korkma doktorun dediklerine uyuduktan sonra bişey olmuyor Allah’ın izniyle
Gulnur_1999 Elifmehmetemin aynen dedi de ben hastaneden ciktigimdan beri hic kullanmadim kullanamadim daha dogrusu
Elifmehmetemin miracgenc06 bende öldüm daha 1ay olmadı işte işlerimi kendim yapıyorum 2 çocuğuma kendim bakıyorum okula gidip geliyorum o yüzden iyi düşün iyi olsun
Elifmehmetemin Gulnur_1999 estağfurullah canım gayet güzel gidiyor bazen ağrılarım oluyor malum ağırlaşıyoruz normal oda Perşembe de doktora gittim herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi çok şükür salı günü de arabamızla Trabzona gidicez inşallah doktoruma da danıştım bir sakınca yok dedi gidebilirsin sadece 2-3 saatte bir mola ver dedi onun haricinde sıkıntı yok diye 😊 sen nasılsın nasıl gidiyor senin hamilelik
Elifmehmetemin Emine010922 ücretsiz oldum ben 3 unu de devlet hastanesinde yaptım 2 doğumum da devlet hastanesi bu 3.cu doğumum da devlet hastanesinde olcak inşallah
Gulnur_1999 Elifmehmetemin sey kuzum yaa ben simdi 25 +6 haftaligim kanamam oldu ama böyle cok degil hafif pembemsi bir kanama sonra gecti senin daha önce biyle bir kanama basina geldimi
Elifmehmetemin Gulnur_1999 bende olmadı çok şükür dikisten sonra bu 10 gün geldi daha gelmedi suan da 27+4 haftalığım doktoruna bir danış canım istersen bişey diyemiyorum
Gulnur_1999 Elifmehmetemin enfeksiyon dedi ama zaten dün hafif pembemsi geldi sonra gelmedi bidaha simdide kasiklarim biraz agriyor da sana bir soruyum dedim
Elifmehmetemin Gulnur_1999 kasik ağrısı bende ayakta fazla kaldığımda bide yürüdüğüm zaman oluyor bende de enfeksiyon var galiba büyük ihtimalle tahlil yaptırdım sonuçlarını bekliyorum