Gulnur_1999 Elifmehmetemin belkide öyledir yada hani bu risk vardir soylemek istemiştir ve hani soylemesinin sebebi erken attirmak istemesidir
Elifmehmetemin Gulnur_1999 bu prosedür hepimizin imzaladığı kağıtta var sadece sana özel değil bende ilk duyduğumda çok korkmuştum ama doktora sordum da herkes de olan bir durum değil binde bir yaşanabilecek bir olay korkma dedi
Elifmehmetemin Gulnur_1999 anladım canım geçmiş olsun bende ilk bebegimi 4 aylıkken düşük yaptım sonrasında çocuklarimi serklajli olarak tuttuk elhamdülillah sorun olmadan aldım kucağıma ikisinide şimdi de serklajliyim 16+3 deyim çok şükür
Gulnur_1999 Elifmehmetemin peki bana doktor dediki pazartesi gel dedi saat belirlemedi acaba serklaj icin mi çağırdı anasteziye falan gittim form imzaladim kan verdim ekg girdim cuma günü pazartesi gel dedi senindemi öyle oldu
Elifmehmetemin Gulnur_1999 aynen canım artık bundan sonra kendini koruyacaksın daha dikkatli olmamız gerekiyor doktor zaten sana napman gerektiğini söyler
Elifmehmetemin Gulnur_1999 doktorun sana ne dedi taburcu olurken nelere dikkat etmen gerekiyormus söyledi mi sana canım
Gulnur_1999 Elifmehmetemin inşallah kuzum ya suanlik allahtan bir sıkıntım yok arada kasiklarim agriyor onun haricinde bir sıkıntım yok
Gulnur_1999 Elifmehmetemin soyledi canim dediki agir kaldirmak ve kari koca temasi yok dedi birde fazla ayakta kalmican dedi onun haricinde baska bisey demedi sonda takilmadi tampon konmadi bide lekelenmem sadece ameliyattaki gün oldu baska olmadi
Elifmehmetemin Gulnur_1999 banada kizimla oğlumda takılmadı ama bu gebeliğim de takıldı benimde ilk gün oldu kanamam daha sonra ufak lekelenmeler oldu geçti
Elifmehmetemin Gulnur_1999 ilk 10 gün çok dikkat et ben hiç bişey yapmadm yattim hep sonra ufak tefek başladım yapmaya hala daha yapıyorum
Gulnur_1999 Elifmehmetemin ben bırak ilk 10 günü 😂😂 ilk 2. Günden kosturmaya başladım benim kız bir ateslendi her aksam acilde sabaha kadar bekledik 😂😂sagolsun annesinin dinlenmesine firsat bile vermedi
Elifmehmetemin Gulnur_1999 korkma daha gelmez benim daha gelmiyor elhamdülillah 🤲 ama progestan kullanıyorum 36.ci haftaya kadar kullan dedi bana sanada öyle dedi mi
Gulnur_1999 Elifmehmetemin aynen dedi de ben hastaneden ciktigimdan beri hic kullanmadim kullanamadim daha dogrusu