Deletedmom525 kuzum kurtajdan smrs myomdan suphelendi komtlr gtgmde var dedi rahmin iyilesm gzl dedi adet olnca gel myomu almmz grk rahim icinde demisti smdide adet oldm bitti dun gittik karnimdm bsy goremedo alttan bakalim dedi ordanda et parcasi gbi bsy goruorm pek zararli yrde dgl dedi semdn snraki bayanin dha kotu durumu dedi siz iyisnz dedi sukr esime anltiodu ben giyinirken kameryla girip bakalim alalim onu dedi snrda patolje gndrlm myomu yksa polipmi diye dedi tmm dedi islrm ypildi edildi opersynu olurknde spinal igne yaptilar bende izledim ekrndn opersyni ve ben et parcsni alio sniorum tabi bana anlattilri orda bak sag tarafin bu cok gzl olmsi gerktgi gbi buda sol tarafta da bak bsylr vr dedi onlarin tabiriyle unuttm tbi ama boyle oda et prcalari gbi sallanan hareket edioms gbi degsk kirmizi pembe renk bsylerdi bak kaziyiyorm onlri aliorum dedi izledim bayago bayagi aa ne ilgnvms dedim basimdada bekleyn bi genc erkk vrdi oda dimi dedi ilgnc bak bnlrnda olms dedi oda aaa ddm sasirdim doktrda snra sol tarafna tutunms bebek bunlr yuzundnnde dedi beslnsmi durdurms nyse hemen btti islem smrs odaya geldi esime anltti boyle boyle bnde patolji ne zmn ckr dedim ods almadik dedgm parcayo dedi cmki yasim cok genc ve cocuk yk dedi rahminn dokusna zarr verirdim ilerlesydim dhda dedi zari ve dokusu bozulrdu gebe kalmk zorlasirmis snrda o yuzdn ony ypmdm birktm dedi ama sorun yaratmaz dedi iyi dedk bari haftaya kontlrum var iste bakalim ilaclari vrdi ne kdr korunma veriosunz dedim bi ay snrs iliskinze devm edblrsnz dedi oyle bakalim kuzum ins kontlrde hersy yolunda olms olr haftaya sali gidecegm