minaa_2356 Htc2725- aslında hiç sabırlı değilimdir ama üzülmemek için bekledim gidicem bugün şimdi eşimin iş yerine geldim bi kaç işimiz var sonra hastaneye gidip kan vericm
mucizemom8 minaa_2356 aynısını bende yaşadım canım farklı marka aldım o da pozitif verdi ama kan negatif 🤷
minaa_2356 mucizemom8 verdim verdim sizin sayenizde verdim ama bana kalsa ben halen daha gitmezdim 😅 2cikti kan değerim malesef negatif
minaa_2356 mucizemom8 bence bu 2aydir piyasaya sürülen testler bozuk burda çok kişiden de okudum testte pozitif çıkıp kanda negatif çıkanı hatta biri 6-7 tane test yapmış hepsi pozitif kan negatif çok şaşırmıştım
mucizemom8 minaa_2356 en azından şüphen kalmadı canım öyle daha çok stres oluyoruz malesef benim pihtilaşmam var üç düşüğüm var o yüzden kaç gündür çok stres oldum o testler yüzünden bende verdim negatif kan
mucizemom8 minaa_2356 evet kesinlikle ben ilk softec marka yaptım gün gün koyulaşti dün frely yaptım oda pozitif ama bugün kan verdim negetif
minaa_2356 mucizemom8 bende hiç bir sorun yok 1 kürtaj 1 düşük 1 dış gebelik var en son 3 Ocak’ta düşük yaptım o yüzden hemen öğrenmek ıstemedım gebeliği 14 gün gecikme vardı postuma yanıt verenlerin baskısı yüzünden kan verdim 😅
minaa_2356 mucizemom8 ben 2 defa vula markasiyla yaptım dün de after 10 markasiyla yaptım çıktı adet oldum diye düşündüm kanama kesildi ve rengi çok açık pembeydi diye şüphelendim kan verdim
mucizemom8 minaa_2356 beni de öyle darladilar🤣14 gün de az değil ama iyi yapmışsın canım şüphele daha çok stres oluyor ya genetik test yaptırdın mi