Durumay1 minaa_2356 en azindan varsa da yoksa da belirsizlik içinde kalmaktan daha iyidir bir an önce öğrenmeniz daha mantıklı olur
minaa_2356 Durumay1 şuan ikilemdeyim gitsem mi gitmesem mi diye karar veremiyorum bir yanım teste güvenme diyor diğer yanım git diyor bugün olmazsa yarın giderim
zehranurates İnşallah vardır ve hayırlıva saglıgıyla aklı fıkrıyle kucagına almayı nasıp eder mevlam ama lutfen ya hastaneye ya saflık ocağına kan ver kuzum lekelenmen için de busey yapar doktorlar. Allah’ın ıznıyle guzel hayırlı haberler alın 🫶🏽🤲🏽
Durumay1 minaa_2356 siz kanama oldu demişsiniz ama yerlesme mı adet mı emin degilsiniz o yüzden en azından bugün de bekleyin isterseniz ama eğer bişey olmazsa yarın gidin bence bir kan testi verin içiniz rahat etsin
minaa_2356 Durumay1 bende öyle düşündüm emin değilim o yüzden teste de güvenmek istemiyorum beklesem mi gitsem mi bilemedim
minaa_2356 Durumay1 saat 3 te pozitif çıkan test yarım saat içinde çizgisi yok oldu şaka gibi şuan çizgi yok
Htc2725- minaa_2356 biz aynı birlikteydik zaten ben hasta oldum bitti daha ses yok sizden siz yarın kesin verin ve içiniz rahat etsin
minaa_2356 Htc2725- benim bugün kanamam geldi ama sağlık ocagına gittim ağrısız ve kahve rengi açık pembe şeklinde dedim doktor da test yap bakalm dedi yaptım pozitif çıktı sonra kanama biraz daha arttı şimdi kesildi çok çok az geliyo ve su gibi testte de baya belirgin bir çizgi çıktı attım zaten postta var şimdi de çizgi silinmiş 🤦♀️🤣
minaa_2356 Htc2725- ya kanamam devam ediyor ama adet kanaması gibi değil parça atmıyorum normal bildiğiniz hafif hafif bir kan geliyor o yüzden çokta emin değilim kan vermek için