seyma0661 Meltem2910 yok canım instagram sayfası benim aldığım yanında kolonya şişesi de vardı 100tanesi 440a geldi. Çikolatanın yanında magnet vs de yapılabiliyor o şekilde paketi de var insallah güzel gelir size de tavsiye ederim
seyma0661 Meltem2910 hakkah24 kızlar geldi siparişim tadı gayet güzel ağızda kötü bi tad bırakmıyor ülkerin normal çikolatasına benziyor. 100 tanesini 440a yaptırdım. İnstagram çikolatamadeni
Gamzeli_03 babyandmomy__ bulunduğum şehir de Hacı malzemeleri satan yerden almıştım arkasında çok güzel dua yazıyordu 🤲🏻
Sazenin Bende trenyoldan kakao ağacı satıcısına yaptırdım burda görüp. 466tl bir fiyatı vardı 100 adedin. Ucuz bir çikolata tadı asla yok ama pahalı bi çikolata da değil. Fiyatına göre gayet iyi orta kalite bir çikolata ve çok tazeydi, kendileri üretiyorlarmış 12 aylık raf ömrü var ✨️
hakkah24 Sazenin Ya ben paketini sarı istiyorım ama satıcı ilginç bir şekilde yapmıyor çok zormuş gibi o yüzden eledim bu sayfayı 🥲
Sazenin hakkah24 beyaz kağıt üstüne sarı çiğ bi görüntü gibi geliyor bana da nedense 😅 tuna çikolata var bir de orda vardı sanırım sarı olanı. İnstagram satıcıları çok da güvenli gelmiyor bana açıkçası
hakkah24 Sazenin Aslında böyle istiyorum çok hoşuma gitti o yüzden bu sayfaya taktım😂😂 ama kimse de yaptırmamış heralde beklemede kalacağım biraz 🥹
kalocwom hakkah24 Sorun olacağını sanmıyorum şimdilerde çoğu şey sosyal medya aracılığı ile ilerliyor. Bende imstagramdan lova_hediyeliğe yaptırdım orası güvenilir isterseniz oraya bir bakın 🥰
hakkah24 Sazenin Üzerii ama şimdi forumda aradım yaptıranlar olmuş bir içim ferahladı😅 birkaç hafta sonra şansımı deneyeceğim sonucunu seninle burada paylaşırım😂🥰
KumpirsMom hakkah24 melodide dökme çikolatalar var gerçekten efsane bi tadı var nişanım için kullandım tüm misafirler bayıldı resmen Ve çok uyguna geldi ayrıca bebek için özel tararım etiketlerde yapıyorlar kendi sitesinde alırsanız deneyin derim 🥰
hakkah24 KumpirsMom melodinin çikolatası gerçekten güzel ama etiketi kutusu çikolatası ayrı ayrı pahalıya denk gelecek çünkü biz hem aile hem iş ortamından dolayı arkadaş çevresi olarak biraz fazlayız en az 150 tane çikolata lazım ee bunun etiketi kutusu bilemedim fiyat ne olur🙄
KumpirsMom hakkah24 senin için sitesine baktım dökme paketi ortalama 70 adet 650 2 paket 140 adet 1300₺ yapıyor kutusu yok ama etiketi ücretsiz oluyordu ben yaptırdığımda senin bahsettiğin sayfada ne kadar ücreti bende yaptırcam hep melodi aklımdaydı cam tepsimde tülle süsler sunarım diyordum
Ebbruc hakkah24 kakao ağacı diye bi sayfa var ben ordan yaptırmıştım çok güzel ve fiyat olarakta iyiydi. 2 ay oldu doğum yapalı hiç bi erime, deforme olmadı tadı da çok güzel tavsiye ederim