yarenatlas kızlar selam, 27. haftadayız artık kendim için alışverişe başladım ama kararsız kaldım sizce emzirme sütyeni mi yoksa emzirme atleti mi almalıyım hangisi daha rahat olur ?
seyma0661 yarenatlas benim göğüslerim küçük olduğu için dışarda giymelik kaplı emzirme atleti aldım. Eğer emzirme sütyeni alırsanız üstüne bide atlet giyecekseniz daha zor olur diye düşündüm. Evde zaten normal atlet işimi görür
Byrmm yarenatlas ebebekten emzirme sütyeni aldım süngerli hem toparladı hemde kıyafetlerimle güzel durdu. En azından toplum içine çıkarken giymelik rahat ondanda almanızı tavsiye ederim. Ama evde günlük olarak braletlerde çok iyi oluyo. Emzirme atletinin çıtçıt kısmıyla uğraşması bana gereksiz geliyor. Birde yaz bebeği mi olucak sizin? Eğer öyleyse atlet hiç giyilmez.
Yogurtlupilav yarenatlas göğüslerim C cup, ilk doğumumda da böyleydi, atletle rahat edemedim ben, sabit tutacak ama sıkmayan sütyen kullanımı daha rahattı. A ya da b cup kullanıyorsanız atletle de rahat edebilirsiniz.
1Atlas_dunyam yarenatlas sudyen daha kullanışlı sebebi ise süt akmasın diye ped daha rahat kalıyor atletle ev içi rahat ikisinden almalısın bence sudyen hatta 2 tane alınmalı emzirirsen ama emzirmezsen hic gerek yok
yarenatlas seyma0661 aslında ben de öyle düşündüm ama yaza denk geliyor yazın pek atlet giyemiyorum normalde tabi lohusalıkta farklı olabilir durum ama sonrası için de kararsız kaldım
2cocuk2kopek yarenatlas o zaman direk südyen al canım bende aynı şekil atlet giyemiyorum konuşalım daha çok sıcak basıyor vs hiç giymemiştim
yarenatlas Byrmm evet bir aksilik olmazsa mayıs sonu görünüyor doğum o yüzden atlet konusunda emin olamadım ben de :) söylediğinize bakacağım e bebekten teşekkür ederim 🌸
Moomtoobee Her ihtimale karşı atlet aldım 1 tane hastanede belki sabahligin içine giyerim diye 2 tane de emzirme sutyeni aldım ikiside bulunsun bence
ayseayseaysee Yogurtlupilav benim c kup göğüslerim. Şu an 32.haftada desteksiz 85C kullanıyorum ama tam doldurmuyor. Emzirme sütyenini yine kendi bedenimde mi etmeliyim sizce?
yarenatlas 1Atlas_dunyam evet ilk etapta denemek için alacağım ikisinden de teşekkür ederim 🙏🏻 bebeğinizin ismi Atlas mı biz de Atlas koyacağız ismini 🌸
Canmoms3 yarenatlas kullanan biri olarak kesinlikle emzirme atleti e bebekten alın kalitesi süper emzirme sütyeni de aldım bi sefer kullandım uğraştırıcı
user876544926 Canss1 ben trendyoldan babyhola satıcısından almıştım denemek için uygun fiyatlı ama memnun kaldım bakabilirsiniz şöyle geçiyor ismi Siyah kadın kitka pamuklu kumaş emzirme sütyeni 100B aldım rahat kullanıyorum
user876544926 Canss1 sarkık durmuyor toparlıyor tabi çok fazla toparlamıyor normal sütyenler gibi ama yine de iş görüyor dışarıda kullanabiliyorum rahatlıkla
Byrmm Ozbi beceremedim resmini atmayı linkte olmadı. Ama baby mom kaplı emzirme sütyeni dşye geçiyo canım bakarsın.