Tugcemiss- mihraninannesi55 bu programdan kasilmanizi kontrol edin kac saniye suruyor ve 20 dk bir mi gibi benm nisan geldikten sinra sancim olmustu ama yalanci sancim hic olmadigi icin bilmiyorum
Hasna77777 mihraninannesi55 bende çarşamba günü çatı muayenesi olacağım ama çok tedirginim korkuyorum kendimi kasarım diye acaba zor mu ağrı oluyor mu
mihraninannesi55 Hasna77777 Hic zor degil aslnda cok kısa bir işlem derin nefes alıp o an başka birseye odaklanirsaniz hissetmezsiniz bile
Ftmnnr Tuceoz_3 kanala gırdırgını nasıl anlıycam bende sızınle aynjnhaftadayım benımkıde kafası asagıda ama kanalagırmemıs dedı doktor merak ettım
Tuceoz_3 Ftmnnr Artık karnın aşağı doğru iner böyle nefes alıp vermen rahatlar kontrole gidince sorarsın girmiş se eğer uygun pozisyonda itme egzersizleri yap baride 😂dönmesin geri benimki uygun pozisyonda değildi geri döndü sıpam🤷🏻♀️
Tuceoz_3 Ftmnnr Bide egzersizleri gebeliğinde herhangi bir risk yoksa uygunsan yap lütfen yalnış bilgi vermiş olmayayım sonra..❤️
Ftmnnr Tuceoz_3 yiaaaa haha sorayım bır dahaki gittiğimde inşallah teşekkür ederım egzersızı soracaktım geçen hafta unutmuşum kaldı
Gokcegkc mihraninannesi55 olabilir ilk defa yapıldığı için istemsizce kastım sanırım 🙈 teşekkür ederim