babyandmomy__ aleynaozalpp14 32 haftalık oldum hiçbir sorunum derdim yok çok şükür ama asla uyuyamıyorum gece olunca saçma bir enerji yükleniyor 😂 Gündüz de bir o kadar mayışık oluyorum uykum yok ama sürekli uzanmak istiyorum 😂
Liddle_mom aleynaozalpp14 kız ben sabah 5 6 anca uyuyom bu saatler çerez saatleri🤣 29+4 ten sabahlara kadar uyumayan kızçeyle selamlar🤍🖐🌸
Ayshababy aleynaozalpp14 saol canım elimden geldikçe bişeyler yapıyorum ama geç solunca daha çok bastırıyor
2cocuk2kopek aleynaozalpp14 12+5 mimde bulantıları dışında gayet iyi doktora gittim tahmin bile yapmadı üzdü . İlk hamileliğimde 11 de söylemişti oysa
Yaban Melek_0288 38+6 ben de. Karnımda 2 gündür kaşıntı başladı sabah doktoruma gideceğim. İnşallah kötü bişey çıkmaz. Bebekte henüz kanala inmemiş. Son ay geçmiyor
DENIZ_55 aleynaozalpp14 uykular haram olduğu geçtim o nasil bisey diye sorgular oldum artık 33+2 haftalık olduk🥰
ilke_ Bende 18+5im canım kızım bu gece karnımda parti veriyo sanırım oldukça hareketli bende gece 2 3ten önce uyuyamıyorum malesef