aleynaozalpp14 Kızlar hadi gelin sohbet edelim uyumayanlar burda mııı neler yapıyorsunuz kaç haftalık oldunuzz
rahatdur_evladim aleynaozalpp14 27. Haftamdayım şu an oğlumu uyutmaya çalışıyorum o uyuduktan sonra bı çay çekirdek yapacam film izleyecem insllah 😁
Periaydn aleynaozalpp14 37+5 2 cm açılmam vardı 2 gün önce bugün de bel ve adet ağrısı gibi bir ağrım var 😰
Kumsal28 aleynaozalpp14 aynen bende her gece öyleyim malesef kasık ve bel agrilarim çok oluyor yatınca
aleynaozalpp14 aleynaozalpp14 yaaa aynı zamanlardayızz ilk gebelik mi hararetleri nasıl hissediyor musunnn
aleynaozalpp14 zeyzey0142 ay çok az kalmıssss o haftalar nasıl geçiyor ilk gebelik benimde yavaş yavaş o haftalara geleceğiz bizde 🤣
aleynaozalpp14 Kumsal28 benim bide yanlarım ağrıyor ya anlayamadım bel mi böbrek mi ayaklarım cıpşak gezince üşütünce daha çok ağrıyor onu farkettim
Duruu3 aleynaozalpp14 32+1haftaligim herşey iyidi ama iki gündür vajinal enfeksiyon ile uğraşıyorum çok kötü 😵💫
Edizhr aleynaozalpp14 tam 10 haftalık olduk canım 🥰 kızları yatırmaya çalışıyorum şu çocuklarda ki enerji nereden geliyor hayret ya😵💫😵💫vallahi ben gece gündüz uykudan gözümü açamıyorum hamilelikten dolayı beni aşırı rahatsız ediyo bu durum
zeyzey0142 aleynaozalpp14 ilk haftalar uyuyarak mide bulantıları yorgunlukla geçti mide bulantılarım hala devam ediyor prilam kullanıyorum ☺️
Ayshababy aleynaozalpp14 saol canım elimden geldikçe bişeyler yapıyorum ama geç solunca daha çok bastırıyor