Ttugbablgn-77 Efulim19 üstte kalsın bende burda bekliyim benim henüz 15. Haftam o yüzden sorunun cvbı yok bende ama ilk kızımda 39 haftalıkken sezeryan oldum ikizler erken geliyor diyorlar ama hayırlısı bakalım 🙃
Busraa41 Efulim19 ben bugün kontrole gittim 28 haftayım çift yumurta ikizi. Sordum doktoruma ben ne zaman doğurcam diye 38.haftaya kadar bekleyebilirsen bekleteceğim, şu an bi riskin yok takip edip göreceğiz dedi
TwinsAndBeren Efulim19 36+5 yarın sezaryen doğum yapıyorum fazla bekletme taraftarı değil doktorum 😊 ikizler için bu bile yeterli diyor
Ttugbablgn-77 TwinsAndBeren merhaba bebeklerin kilosu nasıl iyi ilerliyor 36. Hafta doğum dediğine göre kilosu az olsa bekletirdi büyük ihtimal dimi
TwinsAndBeren Ttugbablgn-77 merhaba 2600-2900 dedi 4 gün önce gittiğimde. 2 kiloyu geçtikten sonra hiç sıkıntı olmaz dedi doktorum. İkiz gebelikler riskli olduğu için pek risk almak istemiyor sanırım yeterli gördüğü için hemen alma taraftarı 😊 ben de ilk gebeliğimde de aynı doktora gittim o yüzden güveniyorum aksi bir şey söylemedim
Efulim19 Hasret_Erkan benim şuan 34+2 haftayım 36 alırız demişti yarın kontrolüm var bakalım gün vericekmi 35 erken değilmi kiloları nasıl
DENIZ_55 Efulim19 ben 33+2 haftaligim doktor 38 haftada sezeryan doguk oluyor dedi ama benim 38 haftam bayrama geliyor nasıl olacak bilmiyorum normalde 37 veya 38 gün veriliyor bu arada yeni dikkatimi çekti ben tek bebek hamileyim 😊
Ttugbablgn-77 TwinsAndBeren kiloları iyiymiş maşallah benim ilk doğumum tek olmasına rağmen 2900 doğdu bu yüzden ikizler zayıf kalır diye korkuyorum açıkçası sağlıkla kucağınıza alın inşallah doğumda kolaylıklar diliyorum 🌸
DENIZ_55 Efulim19 benimde ama senin ikiz olduğu için daha erken olur cnm ben tek fetus olduğu için ben tam anlamadım postu direk yazdım ikiz hamileleri o kadar bekletmez riskli olduğu için
DENIZ_55 Efulim19 Amin inşallah cnm dikkat et kendine gününde sağ saglim bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah rabbim 🥰