Seymaaa05 Kızlar oturunca yatınca özellikle iç çamasırının kenarları ıslanıyor 24 haftalığız bebeğin suyu değildir dimi yarın kontrolüm var soracağım
Geleneksel1anne Seymaaa05 su olsa üst kenarlar değil alt kenarlar ıslanırdı oda ısısı fazlaysa kıyafetin senteetikse olabilir
gokcekocyigiit Seymaaa05 iç çamaşırı dar olmamalı, pamuklu olmalı, sıkı kıyafetler giymemeli, duştan sonra da iyi kurulanmalı bir de bazen stresten de oluyor ama tabi yine doktora danışmak da fayda var, geçmiş olsun
Ayshababy Seymaaa05 benimde terlemeden mi enfeksiyondan mi arada ıslanmam oluyor oda çok bu gün doktoruma söyledim test yaptı sorun yok dedi
biranne_birbebek Seymaaa05 terleme olması muhtemel ama yine de doktorunuzla görüşün emin olun. Bende de oluyor otururken veya yatarken ama başka zaman yok su olduğunu düşünmemiştim değilmiş de zaten terleme kaynaklıymış bebiş iyi çok şükür 🐣
Seymaaa05 biranne_birbebek Evet yarın soracağım ☺️ bide iç çaamasırı dar gelmeye başladı ondan muhtemel hiç düşünmemiştim bunu yukardaki arkadaş söyleyince hemen hamilelik iç çamasırı söyledim😂
biranne_birbebek Seymaaa05 ben hamile iç çamaşırıyla hiç rahat edemedim ya daha çok daralttı beni yüksek bel olması🙊
Seymaaa05 Esrakzly Evet yaa normalde aşırı üşüyen biriyim ama nedense artık yanmaya başladım terliyorum 🤷♀️