Dilsah02 Merhaba Kızlar size Sorum olacak 2’li tarama testi Yaptırdım Burun kemiğine Ense Kalınlığı kemik yapısı falan Herşey sağlıklıydı Başka bir doktora Gittim Oda bana 3lü tarama testi Yaptı ve Down Sendromu olabilir Dedi böyle olup Sağlıklı çocuğu Olan var mı bu testlere Güvenmelimiyim 😒
Krystal Dilsah02 valla beni sürekli uyardı doktorlar kesin down sendromludur veya kesin down sendromlu değildir diyemeyiz diye..çok gördüm de şahsen çocuğa down sendromlu dediler kadın epeyce üzüldü baktık doğdu bebek birşeyi yok.😊stres yapmayın..
mervemurat16 Dilsah02 2 lide risk yoksa 3 lüye gerek yok demişti doktorum kesin sonuç değiller zaten %99 kesin sonucu fetal dna veriyor tam tanı konulmadı değilmi kesin down demedi
Sila41_ Dilsah02 3 lü ve 4 lüye kesinlikle güvenilmemesi gerekiyor ama için rahat edecekse fetal dna yaptırabilirsin eskişehir osmangazi üniversitesinde 444 tlye yapıyorlar
Mineee5656 Dilsah02 ben 2 li test yaptım yaştan kaynaklı düşük risk. Vardı denildi 3 lü test istedi yaptırdım ama pişmanım ilk çocuğumda yaptırmamıştım sadece detaylı utrasyona girmiştim bence ⅔/4 testler çok gereksiz testler anneleri üzüntüye strese koymaktan başka bsye yaramıyor çünkü işk çocuğumda yapmamıştım kafam çok rahattı bunda yaptım diye çok strese girdim ama çok pişmanım
Dilsah02 Krystal İçime Su serptiniz 2 gündür perişan Oldum Allahtan gelene razıyım Doktoroda söyledim 100/100 kesin sonuç Vermeyen bir testle Bir Cana Kıyamam Dedim ki Doğru Sonuç verse Dahi Kıyamam
busra3450 3lü tarama testini çoğu doktor bile doğruluk oranı düşük diye önermiyor,yanlış olma ihtimali çok yüksek. Bebeğinizin ikili tarama testi, ölçümleri normalse çokta kafanıza takmayın 20.haftada da detaylı ultrasonu yaptırın bence
Dilsah02 busra3450 Bütün ölçümler Normal Haftasıyla uyumlu burun Kemiğini Ense Kalınlığını ölçtü Herşey normal dedi Başka bir Doktora gittim oda bana 3 lü yaptırdı ama bu Değer 100/100 sonuç vermez dedi
Dilsah02 mervemurat16 Hayır Tam Tanı Koyulmadı Sadece 2 li taramayı Başka Bir Hastanede Yaptırmıştım Herşey Normal Dedi ölçümleri Falan Buda Bana 3 lü yaptırdı Sonra dönüp Bana kesin sonuç değil Dedi böyle olup sağlıklı doğum yapan çok kişi var dedi
Dilsah02 Sila41_ Ben Kırklareli’nde Yaşıyorum Aradım bugün 15 bin istedi Benden Ama yaptırsam da Aldırmak Dışında Başka bir tedavisi yok Bende Haktan ne gelirse Dedim Allah’a bıraktım
Dygus 2 Li temiz çıktıysa 3 lü ve 4 lü yaptırmayın Allah aşkına sizi germekten başka bir halta yaramıyor kuzenimede down kesin dediler bebişimiz sapasağlam doğdu bu testlerin doğruluğu çok düşük boşuna kendinizi üzmeyin siz dua edin bol bol Allah’a güvenin eminim ki bebğiiniz gayet sağlıklıdır💖
Dilsah02 Dygus Çok teşekkür ederim Bende Hiç yapmak istemedim ama özele gidiyorum Sırf para alabilmek İçin Bana yaptırdı Yoksa 2 li testim Çok güzeldi İçimi rahatlatttınız ❤️
Bicirik2025 Yeğenimin 2li tarama testinin sonucunda down sendromlu dediler çocuk doğdu sapasağlam hicbiseyi yok . Şuan 4 yaşında bizi parmağında oynatıyor. Hiç korkma Allah büyük. Dua et bol bol .
Dilsah02 Mineee5656 bende Aynen Sizin gibi Yaptım Yaşamadığım Stres kalmadı Bunlar Yüzünden sonuç doğru Olamdıgı Halde neden ısrarla Yaptırıyorlar anlamadım
Mineee5656 Dilsah02 bi ebe arkadaşım söylemişti takma bu sonuçları sadece detaylı utrasyona gir yeterli demişti bu illa senin çocuğun da olacak diye bisey değil doğru sonuç vermiyor demişti 3lü test yapmadıysan bence yapma
Mineee5656 Dilsah02 bende senin durumda oldum ama gittiğim doktor bana demedi ikili testi yaptırmak istiyor musun diye ben bilmiyordum kan vereceksin dedi sadece eve geldim kuzenimden öğrendim hastaneye gittim sonra beni üçlü teste yönlendirdi sonra pişman oldum yaptığım için