Ronza 22 haftalığım 10 kilo aldım sabah be akşam yemek yiyorum o kadar kız olunca ödemde fazla oluyor
Smcinar 26 haftadayız 2 kilo aldım şimdiden sonra daha hızlı alırım diye düşünüyorum bebişim kız adıda Doğa olacak inşallah ☺️
Tgrtkrt Kumsal28 ben doğumdan sonra asla ve asla oturmadiğim için büyük ihtimal veririm diye pek bi sıkıntı etmiyorum sağlıklı olsunlar da
Mftt Damla_g28 bende bugün 22 oldum da bebişi hissediyor musunuz? Bende çok nadir hissediyorum ya bu hafta daha kuvvetli diyor da
Tgrtkrt Mftt ben 13 haftalık hissetmeye başladım bu hafta da ilk haftalara göre daha sert daha belirgin. Ama herkesin hamileliği aynı olmaz ben ilk gebeligimde de de 13 haftalık da hissettim.
Hasret18ayaz Tgrtkrt 21+5 -3 kilodayım verdiğim kiloları yeni almaya başladım karnım epey büyüdü ikinci bebeğim olacak inşallah kıpır kıpır hiç durmayan bir kızım olacak 🩷🩷
Tgrtkrt Hasret18ayaz yaa benim karnım çok belirgin değil hatta bazı kıyafetlerim de hamile olduğum belli olmuyor
feynnur Damla_g28 evet su ve yağ vs ile nemlendirme hem içten nem hem dıştan nem yapıyorum bende bakalım işe yarayacak mı ama büyümeye yeni başladığı için anlayamıyorum şuanda
Tgrtkrt feynnur ben ilk gebeligimde en pahalı nemlendirici ve yağları aldım vücudumun heryerine hergun düzenli sürdüm ama bu vücut yapısı ile alakalı ve çatlamayan yerim kalmadı 🤣
feynnur Tgrtkrt evet öyleymiş ama yine de dikkat edip yapmaya çalışıyorum ben yapayım çatlarsa da zaten yapacak bişey yok 😅 tevekkül gibi bişey kdksk