Tgrtkrt Merhabalar 22 haftaya kadar kaç kilo aldınız karnınız çok büyüdü mü? Resim atın bakalım. Ben zayıf hamile kaldığım için karnım yeni çıkmaya başladı
Kumsal28 Tgrtkrt ya ben 26 haftalığım ama 63 ile hamile kaldım suan 70 kilo olmuşum 😂 çok geldi bana insallah daha çok almam diye Umur ediyorum 😁
feynnur Damla_g28 ben de de öyleydi ama 25 teyim şuan belli oluyor ve büyümeye başladığı için çatlaklar da başlıyor sanırım ufak ufak
Mftt Damla_g28 bende bugün 22 oldum da bebişi hissediyor musunuz? Bende çok nadir hissediyorum ya bu hafta daha kuvvetli diyor da
Emsalk Tgrtkrt akşamları çok dikkat ettim yediklerime et balık tavuk yumurta daha çok yemeye çalıştım tok tutuyor çünkü ama bence en önemlisi gün içinde sürekli az az sık sık yedim akşamları belli saatten sonra yemedim
Limse Tgrtkrt 23+5 7 kiloyla devam 😂 Çok iştahlı değilim öyle aşermem de yok bakalım 😂 İlk gebelikte + 25 kg almıştım bunda 12 yle tamamlasam süper olur 😂
feynnur Damla_g28 evet su ve yağ vs ile nemlendirme hem içten nem hem dıştan nem yapıyorum bende bakalım işe yarayacak mı ama büyümeye yeni başladığı için anlayamıyorum şuanda