Sarl9697 Eğer kafanda çok soru işareti varsa gidip bi kan verin varsa zaten kanda çıkar Ben yerleşme kanaması yaşamadım o yüzden bilgim yok bu konuda kan vermek net çözüm
Sedaccls Kalbimde bence kesinlikle günün geçsin o şekilde test yap bende aynı şeyleri yaşadım ve çoğu kez sürekli belirti aradım kaç test çöpe attım ama belirti dediğimiz şey 4 haftanın sonunda başlıyor stres yapmayın allahım en kısa sürede nasip etsin insallah❤️❤️
Kalbimde sutlukahve_ düzensi adetlerim uygulama ayın 5 gösteriyor peki önceden versem çıkmaz mı bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Sedaccls Kalbimde sizi çoook iyi anlıyorum eğer üzülmeyecekseniz yapın ama bence erken çünkü ben regl 2 gün gecti aşırı silikle öğrendim çıkmayadabilir şuan erken olabilir stres yaparsınız :(
Sarl9697 Kalbimde yumurtlama olduğu gün döllenme olduysa çıkar bi kaç saat tuvaletinizi tutup test yapın çok sıvı almadan
sutlukahve_ Kalbimde o zaman çıkacağını düşünmüyorum ben ama istersen dene diğer ayın 5ini adet günün olarak düşün o günü bekle bence