Arkadaşlar bir süre ara verdim buralara olmuyordu dedimki kafa dinlim fakat stres yapmamak ne mümkün. Aralık 28 de rahim duvarı kalınlığın çok fazla dedi doktorum ve kürtaj işlemi ile temizleme yapıldı sonrasında rahim filmi isticem senden dedin 3 .4 gün leke şeklinde oldu. Kürtajdan sonra adetim bitimin 3 günü benden rahim filmi istedi bu ayın 14 de çekildim fakat doktor bana önceden kürtajdan önce yumurtalıkların geç gelişiyor demişti ben ayın 14’ünde filmi çekildim uygulama üzerinden takip ettiğimde geçen hafta Salı günü yumurtlama olduğunu söyledi uygulama biz bir gün ara verip günaşırı devam ettik fakat bu iki gündür İççamaşırımda sanki böyle kahverengi sürülmüş gibi lekeler oluyor ve sonkası da ağrı oluyor bu aradarin filminde tüplerim temiz çıktı açık bir problem yok lekeler böyle Çizik şeklinde uygulamaya baktığımda adet düzensizliğim var ayın 5’inde adet olacağım gözüküyor bir göğüslerin bayağı bir şu an bugün hassaslaştı ve kaşık ağrım var sizce gebelik olma ihtimali var mı başınıza böyle bir durum geldi mi lütfen bana yardımcı olun lütfen bana da dua edin Allah rızası için