Anneee_bebek İlk gebeliğim 11+4 olduk pazartesi ikili taramaya gireceğim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah🥰🥰🥲
Denisie gozde-3535 çok iyi bir doktor herkes öyle söylüyor emin olabilirsiniz aysun hanım ama saniye hanım çok sıcakkanlı yaklaşımı o yüzden tercih ettik .
Ayse71 hivda36 merhabalar benimde 2. Gebeliğim suan 5+0 hamileyim bu hamileliğim daha bulantılı halsiz bir şekilde geçiyor 😊
Mor-kelebek Ayse71 merhaba canım doktora gittin mi acaba benim salı günü 4+4 olacak nasipse kese gözükür mu acaba
Ozgekiz hivda36 benim aşırı aşırı yeni. Bir haftalıkken mi ogrendim nedir 😄 zaman geçiyor haftalar geçmiyor hahah😄 6+4 idi, bugün 5+5e çekti doktor. Akrep burcu mu geliyor nedir 🤭
Ayse71 Mor-kelebek evet canım bugün gittim kese gözüktü cuma tekrar çağırdı bebiş için seninkide gözükür
Ayse71 Mor-kelebek öyle valla aslında geçip gidiyor ama bize öyle geliyor hemen bitsin diye bekliyoruz 🥰
Merve3545 hivda36 ahahahha al benden de o kadar ayy enerjim yerlerde ay saçımı zor topluyorum ne makyajı
Ozgekiz hivda36 bugün Ekim 24 beklenen doğum tarihi dedi ama ben oğlumu erken doğurmuştum, inşallah bu minik zamanında sağlıcakla gelir 🥰 ne güzel az kalmış kavusmanizaaa