Hazalonur1 Kızlar 15+1 Hamileyim İkili Test Sonucum Cok Şükür Temız Çıktı 25 inde randevu verdi doktorum Tam Bir Ay verıyor Ama ben çok takıntı yapıyorum bebeğimle ilgili Sürekli Kısa kısa Dönemlerde gitmek istıyorum kontrole Onu sürekli merak ettiğim için vs vs Benım gibi olan varmı Anlatabildim mi Onu da Bilmiyorum 😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Mucize_02 Hazalonur1 Tam olarak ben eşime eve ultrasyon makinası alalım diyoruz . Özledikçe bakarız 😂😂😂
Yasemincifci Hazalonur1 bende sürekli onu ulturasonda görmek istyrm ama işte 😂 isteklerve gerçek hayat
Zubeydetekkurt Hazalonur1 çok haklısın ama hastane ortamı netice de ne derece hijyenik olabilir her yer mikrop Allah korusun bende hergun gitmek isterim ama bu yonuylede düşünüyorum 😊
Kdryldz Hazalonur1 benim 21 haftalık canım sürekli sürekli bi merak ediyorum görmek istiyorum acaba napıyor diye 😁🙈🙈
Klntmtrk Hazalonur1 Özel hastaneye gidiyorsan randevu aralarını belirle ve 2 hafta sonrası devlet hastanesine git hem merak etmemiş olursun hem iki doktor bakış acısı nasıl bakarsın
Hazalonur1 Zubeydetekkurt haklısın ama hep su var kafamda hani daha hissedemiyoruz da hareket felan vs cok net Yok ya yasıyor mu hep bu düşünce kafamda
Nk1984 Hazalonur1 benim ikinci hamileliğim ama yine aynı bende de durum.Bu yuzden 15 gunde bir kontrole gidiyorum😊
Sedalii Hazalonur1 bende her hafta gidip kalo atışını duymak istiyodum ve yapıyodum daa doktorum bıkmıştı artık 😂😂 sonradan kendime geldim
Hazalonur1 Sedalii 😂😂😂 ben bu durumumu da söylüyorum doktoruma benım bıktıracağımı anladı galıba sacmalama dıyor 😂
Snlgzmm Hazalonur1 ya tam beni anlatmışsın canım 1 hafta önce gittim yine gidesim var 20 haftalık olduk hareketlerinide henüz net hissetmiyorum sürekli iymi diye merak edip doktora gitmek istiyorum yakında çıldırcam 😔😔😟
Sdfnrllh Anneler haklısınız da çok fazla ultrasona girmek de bebek için iyi değilmiş ben hemşireyim ve sürekli hastanedeyim ama ultrasona sadece üç kere girdim
Snlgzmm Sdfnrllh canım peki 20 haftalık da hareketlerini henüz hissetmemek normal mi i geçen haftalarda pıt pıt hissediyordum bu hafta çok zorlanıyorum ayrıca tekme falan ne zaman atar acaba
Polo Hazalonur1 senin haftalarda bende öyleydim. 31+3 üm ve artık o histe gidiyor /) yerini doğum heycanı ve canlı canlı görme isteği gelior
Aysedgrlikrkmz Hazalonur1 bizde de aynı durum ilk gebeliğim çok istiyorduk bekledik ve mucize gibi hamile olduğumu öğrendim eşimle aynı moddayız eve ultrason makinası alma kafası var ikimizde de 😅🙏🏼🥰🥰🤰🏻