hhaziran Yseminn merhaba, ben kanama, lekelenme yaşamadım. Sizin kanama alanıda plasentada mı? Benim birde ultrasonda görülen kasılma alanı oluyor dağ gibi, progestan kullanıyorum onun içinde
Yseminn hhaziran yok hayır kese etrafında kanama alanı. 1 aydır sürekli lekelenme yaşıyorum ve kanama alanı küçülmüyor progestan hap ve iğne kullanıyorum ben de
hhaziran Yseminn ben onu hap olarak içmiyorumda vajinal olarak kullanıyorum, inşallah sizinde kanama alanınız kaybolur 🙏🏻 yarın güzel haberlerle kontrolden ayrılırız inşallah 🙏🏻♥️
hhaziran Flowerseyey benimde öylee zaman durmuş gibi 🥹 birde sıkıntılı geçiyor biraz benim inşallah güzel haberlerle döneriz🥰
deletedmom43191 danla2711 😅😅😅 benim görüşler bitti bundan sonra haftaya cumaya kadar 2 günde bir nst için gitcem yani bi pazar giderim bir çarşamba 🤣 cuma da doğuma giderim
danla2711 deletedmom43191 ayyy hayırlı doğumun olsun inşallah😘🤲 Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al🤲♥️ bir an önce ışınlanmak istiyorum o günlere
Rabg123 Girlmama inşallah canım zamanında sağlıkla gelsinler bende çok korkuyorum 2. Gebeligim ilkinde 36+5 de gelmişti ama sıkıntı yaşamadım kilosu falan da iyiydi buda öyle gelirse yine sıkıntı olmaz heralde
Girlmama Rabg123 amin valla bizim karın çevresi geride genetik tanısı koyuldu 2 farklı doktora gittim minyon küçük bir bebek dediler bakalım sürpriz kutu
cerengeredeli danla2711 evet 😍😍 pazartesi sağlık ocağında kontrole gittiğimde kalp atışını duydum sadece yarında gorucem inşallah 🥹🥹
CaglaBaykus danla2711 evett biz de buradayız. 39+5 görüş günümüz doğumu bekliyoruz ❤️ saatli bomba gibi hissediyorum kendimi😁 dualarınıza talibim
danla2711 CaglaBaykus Allah sağlıklı hayırlı kolay doğum nasip etsin bir avazda doğur inşallah canım😍😍
danla2711 Rumeysahnm ayy hadi bakalım sonuçlarını beklerim inşallah güzel çıkar sonuçların🥰 doktorum istemedi şeker yüklemesi yerine 1 gün açlık tokluk ölçtüm şeker çıkmadı çok şükür 🥰
danla2711 ikibaloglanannesi yaa maşallah🥰 zaman hızlıca geçse bende o haftaya gelsem izne çıkmış olsam keşkee
denizin__annesii danla2711 aynen işte yarın tekrar konusucam inşallah ikna olur ya gerçekten çok zor oluyor normal doğum aylarca toparlnamdim filan en azından sezeryanla o acıyı cekmiyor insan tamam sonrası zor sezeryanla ama en fazla 10 gün çekiyor insan acıyı benimkisi aylarca sürüyor iyilesmem bide dikişler oluyordu filan
Mercan0652 danla2711 gelirsin valla ben ne ara geçti hatırlamıyorum bile bide rahat oldu benim maşallah diyeyim o yüzden çok hamile gibi değildim. Şeker dışında tabi😅
danla2711 Serenitiy aynıyız🥰😍 maşallah yarın haberleşelimmm ne kadar olmuşlar bakalımm😍😍 nasıl gidiyor ağrılar başladı mı benim ilk bebişim😍
Serenitiy danla2711 benimde ilk bebiş heycan var sağlıkla mutlulukla alalım inşallah kucaklarımıza 🥰❤️
busra05_ danla2711 sağlıklı haberler al inşallah canımmm🥰💙 herseyiyle paşamız inşallah iyidir, bizde 29 haftalık olunca gideceğiz sonrakı görüş tarıhımız oğlumuzla💙🫠
danla2711 busra05_ ayy teşekkür ederiz teyzoşu😍 sağlıkla alalım kucağımıza paşalarımızı inşallah 😍 benimde oğlum kordonunu rahat bıraktıysa ve tansiyon sorunum geçtiyse muhtemelen 31.haftaya kadar tekrar çağırmaz diye düşünüyorum