su_peri_si Womanmom15 benim daha cinsiyeti belli değil ama kızım olursa inci veya ela koymak istiyorum 😍
Gulce35 Womanmom15 kızımın adı Nil doğacak kızımın adı da Ada olacak muhtemelen. Bizim için anlamları olan isimler fikir olsun size de 🥰
Dagli31 Hamileee benimde ikiz Gökçe ve Zehra koyacağız nasipse Ahsen ve Zehra düşünüyorduk sonra Gökçe olarak değiştik birini
Busraaege MİNA İSMİNİ ÇOK BEĞENİYORUM AMA YANINA EK İSİM OLARAK KURANDA GEÇEN İSİMLERDEN KOYMAMI DA İSTİYOR AİLEM MİNA NAS ASEL MİNA AHSEN MİNA ARASINDA GİDİP GELİYORUM ŞUAN 5 AYLIĞIZ BAKALIM HANGİSİ OLCAK
Bsra-0 Bende gökçeyi düşünüyodum sonra sosyal medyaya buraya falan baktım herkes gökçe koyuyor ya😆 heryerde duymaktan bunaltı geldi😂
Womanmom15 Gökçe ismi baya baya düşünen varmış ben aslinda ela dusunuyodum ama arkadaşım koyunca özenti gibi olucak diye vazgectim 😅
Rumeysayldiz Bu isim işi ne kadar zor yahu. İki oğlum var Kerem Eren isimleri 3.ye hamileyim kızım olucak ama asla isim bulamadım 25 haftalık olduk. Beren koymayı düşündük sonra çok benzer isimler diye vazgeçtik eşim Tomris istiyor ama çok kaba gibi sizce nasıl