asafmom-22 h_s1411 Anlamı güzel kendi güzel bir isim, kızlarımız anlamları gibi kolay sakin sağlıklı olsunlar inşallah 😍
h_s1411 ftmnr_ benim de ilk kızımın adı Sare canım şimdi ki bebeğin cinsiyeti nedir benim 2. Kızım olucak adını inşallah yüsra koyucaz siz ne koyucaksiniz
Yona9 h_s1411 Esra da çok güzel oluyor Sare’yle. 🥰 Aynı harflerden oluşuyor. Arkadaşım ikiz kızlarına Esra ve Sare isimlerini koydu
asafmom-22 h_s1411 Bizim ikiz o yüzden birine yüsra ortak kararımız diğerine eşim karar veremedi diyeyim 😁
Eelliiff1234 asafmom-22 bizimki de ben bulunan dedi dedi bişeyde bulamadı meyra olur bişey bulamazsan dedim 😃 sonra rüyamda Meryem’i görünce Meryem olsun dedik 😊
Selenayderen35 Benimde ilk kızımın DEREN bizi gerçekten derledi topladı eşim işsizdi hamile olduğumu öğrendiğimizde 1 ay sonra belediyeye işe başladı şimdi 20 haftalık hamileyim 2 numaramızda kız ismini ELÇİN veya ALYA düşünüyoruz 🌸🌸 Ama ELÇİN’e daha yakınız 🌸
Songulsevk Womanmom15 3. Kzııma hamileyim🥹 ablaları Melek su , Mihra ela 3 numaramada eylül mira koymaya karar verdik💕
04052016mh asafmom-22 tabiki kesinlikle isim önemli ömür boyu taşıdığımız birşey hayatımızı da etkiliyor 😊 inşallah tüm evlatlar güzel hayırlı ömür sürsün