asafmom-22 Womanmom15 YÜSRA diyoruz birine ama diğerine Zümra Meyra Ahsen Efnan İsimlerini beğeniyorum karar vermedik 😃
04052016mh asafmom-22 isimler çok güzel bence ama isim analizi yapan birisinden efnan koyma diye duydum bende beğeniyordum 2 n olumsuz oluyormuş paylaşayım dedim ☺️
Eelliiff1234 asafmom-22 yüsraya meyra ve zümra uyuyo ikisinden birini seçebilirsiniz. Bende meyraya çok ısınmıştım eşim istemedi Meryem de karar kıldık bakalım Salı doğumum olucak değişmezse Meryem koyucaz
omeryamac Ben kızımın adını Kayra koyacağım nasipse. Unisex bir isim ama kızıma yakışır heralde anlami da hoş.
mucizegebee @Womanmom15 dün instagram’da isim analiz uzmanı gökçe isminin çok sıkıntılı olduğunu söyledi bilemedim🤔
asafmom-22 04052016mh hiç duymadım bende çok beğenirdim ama olabilir isim önemli bence çocuğun huyu suyu bile farkediyor ☺️
ftmnr_ Kızımın adı Sare. Çok akıllı sakin bi bebeklik geçirdik. Erken konuştu bıcır bıcır konuşuyor. Şimdi de çok tatlışko bir abla olacak 🩷
h_s1411 ftmnr_ benim de ilk kızımın adı Sare canım şimdi ki bebeğin cinsiyeti nedir benim 2. Kızım olucak adını inşallah yüsra koyucaz siz ne koyucaksiniz
04052016mh asafmom-22 tabiki kesinlikle isim önemli ömür boyu taşıdığımız birşey hayatımızı da etkiliyor 😊 inşallah tüm evlatlar güzel hayırlı ömür sürsün
yagmur_17 Womanmom15 Zeynep Yade koyucaz nasipse bizde kizımizin ismini 🩷 Mihra ismide cok hosuma gidiyor