keyfimin-kahyasi-misin Meral_63 Cikiyo galiba ben hamilelikten öncesi bı rüya girmustum gerçek gibiydi bir oğlum vardı ve sariydi tombikti fiti fiti gelip andeee diye bana sariliyodu aynısını yasiyorum🫶🏻
2prensesannesiiii Meral_63 valla belirtilere inanma derim ilk kızımda çok kustum doğuma kadar 2. Kızımda kusma ne bilmedim birinde ağır yemeklere çok düşkündüm birinde tatlıya çok düşkündüm o yüzden inanmıyorum belirtilere 🥰
Premsescik Meral_63 bende bu hamileliğimde 2 kere erkek gördüm kendimide hazırlamıştım erkek bebeğe ama kızım olucakmış 😅
Mihaye25 Meral_63 Ben 4 defadir ruyamda erkek bebek goruyorum ama cinsiyeti hala ogrenmedim 😁 ama daha once baska hamileligimde dogru cikmisti cinsiyeti
Krystal Meral_63 14 haftalığım bende 1 kez erkek bebek gördüm inanılmaz şirin biseydi 🤭 bakalım daha cinsiyeti öğrenmedik doğru mu çıkıyor rüyalar göreceğiz öğrenince.🙃
Meral_63 Elif_su4 belirtileri ne peki kişiden kişiye değişiyor ama ben ilk gebeliğim mide bulantısı yok bel ağrısı bide baş ağrısı var yani sanki hamile değilim gibi 😅
LadyX Meral_63 rüyamda sürekli erkek bebek gördüm doktorum 12.haftada ikili tarama testinde erkek dedi. Ama bugün 16.hafta kontrolüne gittiğimde kız olabilir dedi. Yani eğer rüyalar doğruysa bebeğim erkektir 😅