Happyka BenimBalBidigim sarımsak surdum hep bebek saçlarım bile çikti . Dökülen yerler kel olmuştu onlarda uzadı
BenimBalBidigim Happyka Eşim yokken denesem daha iyi olur kokuya duyarlı bir eşim var🫣😅teşekkür ederim 🌸
BenimBalBidigim Mercan0652 Evet güzel memnun kaldığın şeyi birdaha bulamıyorsun zaten Bir araştırıp deneyeyim valla çok ihtiyacım var 🌸 teşekkür ederim 🙏🏻
BenimBalBidigim Baranbebek Ben çok acil tedarik edip denemeliyim hindistan cevizi yağı çok önceden denenmiştim gerçekten iyi gelmişti saç tipime çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
BenimBalBidigim Mercan0652 Ne güzel valla Allah razı olsun düzgün bieşy vermiş sırf satış olsun diye değil
Mercan0652 BenimBalBidigim aynen öyle ya saç analizi falan da yapmıştı sağolsun öyle ilgili biriydi. rica ederim ne demek inşallah işe yarar☺️
BenimBalBidigim Mercan0652 Bulabilsem düzgün hakkıyla işini yapan bende bir baktırırdım🫣 İnşallah ya valla bakalım nolucak daha bı halde boyatmak istiyorum birde😅
Mercan0652 BenimBalBidigim bende tesadüf girmiştim eczaneye şansıma öyle iyi biri denk geldi😅 ya bende doğuma yakın dip boya yaptircam çok fena oldu saçlar😆 yaza başka şehire gidicez o zaman da ombre yaptırırım diye düşündüm zaten doğumdan sonra evden çıkılmiyor bi müddet 😅
Gulsahs Bioxcin alabilirsin trendyolda satılıyor ben kullanıyorum aşırı memnunum 3 4 tel dökülüyor sadece