BenimBalBidigim Güzel anneler saçım aşırı yoğun dökülüyor ve kurudu şampuan ardından krem sonrasında maske uyguluyor olmama rağmen … Sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz önerdiğiniz bir marka var mı ?
Selinselinselin BenimBalBidigim ilk 6 ay dökülüyor doğum yaptıysanız cok normal hormonlar düşüyor ya o yüzden benimde oldu hemen topluyor biberiye kafein içerikli şampuan sprey bakım ürünleri var ama dediğim gibi normal bir süreç ne yapsanız dökülüyor tabi vitamin kolojen omega saç tırnakta etkili
Mercan0652 BenimBalBidigim benim de bı ara çok dökülüyordu saç kıran olacaktım hatta eczanede saç analizi yaptılar kadın cosmed saç yenileyici şampuani önerdi aldım sonra ona dua ettim saç fışkırdı 3 ay sonra benden. Ama sanırım o şampuan artık üretilmiyor saç yenileyici olarak yok bulamıyorum iyi şeyler niyeyse kaldırılıyor🙄 ama cosmedin saç dökülmesine karşı olanı kullanin işe yarayabilir aynı içeriktir belkide
Yarenn24 Ducray saç dökülme karşıtı şampuan , arkadaşımı kellikten kurtardı ben kullanmadım ama o çok memnundu .
BenimBalBidigim Selinselinselin Birazda kan değerlerimde de sıkıntı var tabi tırnağım kırılıyor üşüyorum bir alıp denemekte fayda var teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Selinselinselin Mercan0652 kız valla mı benim saç platindi yandı koptu yeni yeni topluyorum ama uzasın diye canım çıkıyor cunku devamlı kesmek zorundayım da merak ettim 😂kısa saçtan gına geldi toplasam olmuyor bin tane tel toka açsan garip bir form eşit boy yok saçın tepesi kısa ense kısa yanlar kısa yeni saçlar düdük gibi her yerde😂şapka ile3 aydır geziyorum 😂
BenimBalBidigim Mercan0652 Evet güzel memnun kaldığın şeyi birdaha bulamıyorsun zaten Bir araştırıp deneyeyim valla çok ihtiyacım var 🌸 teşekkür ederim 🙏🏻
Baranbebek BenimBalBidigim karanfil suyu yapıp fıs fıs sıkıyordum saçlarıma her gün hem mis gibi kokuyordu hem de yeni saçlar çıkardı. Doğum sonrası dökülmesi çok normal önüne geçmek bence mümkün değil ama yeni saçlar çıkması için bir şeyler yapabilirsiniz. Dediğim gibi ben karanfil suyu kullanıyordum bir de ara ara hindistan cevizi yağı maskesi yapıyordum.
Selinselinselin Baranbebek bende biberiye karanfil sıkıyorum diplere masajla ama beyazlarım arttı sanki
BenimBalBidigim Baranbebek Ben çok acil tedarik edip denemeliyim hindistan cevizi yağı çok önceden denenmiştim gerçekten iyi gelmişti saç tipime çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Mercan0652 Selinselinselin valla çıkardı bende şaşırmıştım dökülen saçlarim tekrar çıktı hatta saçımı topladığımda yeni çıkan saçlar yukardan çim adam gibi çıkmış belli oluyordu sonradan uzadilar zaten o eczacı kadına hala aklıma geldikçe Allah razı olsun derim😂
Selinselinselin Mercan0652 benimde yeni saçım cok cıkıyor ama biraz daha destek iyi olur yani bende aynı çim adamım garip uzunlukta hepsi komedi 😂
BenimBalBidigim Mercan0652 Ne güzel valla Allah razı olsun düzgün bieşy vermiş sırf satış olsun diye değil
Mercan0652 Selinselinselin az az kullan ya fındık kadar sık. Zaten öncesinde başka şampuanla kirini akitiyorsun sonra çok az ondan döküp öyle kopurterek masaj yaparak yikiyorsun öyle daha uzun gider
Selinselinselin Mercan0652 ben bir bakayım kendi sitesi pahalı belki başka yerde kampanya vardır serumu vs de alırım