Kbrhas Kızlar ben 21.haftamdayım ama hala sağa sola sürekli uyuyamıyorum. Sırt üstü uyuyorum sizce bi tehlikesi var mıdır
zge13 Kbrhas 32 de dahil yüz üstü uyurken çok buldum kendimi bir gece öyle uyanınca korkudan hızla zıplamıştım dikişlerim acımıştı istemsiz de olsa her zaman uyku şeklimizi belirleyemiyoruz hiç bir sorun yaşamadık o gece dışında sürekli aynı tarafa yatmak imkansız o da sağlıksız normal döngüde belli aralıklarla sağ sol sırt üstü yatmak daha güvenilir nette de okudum deneyimsel olarak da bir gece uyandığımda sol bacağım tamamen uyuşmuştu sola yatıcam diye.
BenimBalBidigim Kbrhas Bebeğe senin vücudun kan pompalıyor ve sırt üstü yattığında kan akışı azalır Allah korusun bebeğin için hiç doğru bir pozisyon değil .. Yan yat göbeğinin altına ve bacak arana yastık koy kırlent flan daha sağlıklı olur 🙏🏻🌸
Novella Kbrhas Bu haftalardan sonra artık yan yatmak özellikle sola yatmak gerekiyor bebek sağlığı için. Ben 32. Haftamdayım sağa sola yatıyorum ama bazen gece uyandığımda yastıkla desteklesem bile kendimi sırt üstü yatarken buluyorum hemen düzeltiyorum. Biraz zor oluyor.
Selinselinselin Kbrhas en sağlıklısı sola yatmak birde hamile yastıgı rahat oluyor ben 2-3 yastıkla bogusuyordum keşke daha önce alsaydım demiştim
AybenYB Sırt üstü 5. Aydan sonra pek önerilmiyor diye biliyorum, sırttan geçen bir damar varmış sırt üstü yattığında bebişin ve organların ağırlığı o damarı tıkayıp kan akışını engelliyormuş, en iyisi sol yanınıza yatmakmış
Kbrhas zge13 hep aynı pozisyonda kalmak mümkün değil ona rağmen sürekli sırt ağrısıyla uyanıyorum ne zormuş ya hamilelik 😢
BenimBalBidigim Kbrhas Rica ederim 🙏🏻 3 farklı doktorda bana yatmak istediğim halde yatma dedi Biliyorum rahat bir pozisyon bulmak zor ama inşallah su gibi geçsin sağlıkla sıhhatle kalan haftalar🥰
BenimBalBidigim Kbrhas Bu yüzden ben 5…6 tane kırlent ile uyuyordum 🥲 yan yatıp sırtımdan 2 tanesiyle desteklerdim ayağımın arasına bacağımın arasına göbeğimin altına birinede kolumla sarılıyordum😅
zge13 Kbrhas bende sağ bacak ağrısı çok oluyor artık 36. Haftaya giriyoruz bugün artık son düzlükteyiz şükür
Sevinc44 BenimBalBidigim ay ben de böyleyim ya, 21+1deyim. Sırt üstü seçeneği de elenince sağ sol her yeri yastıkla dolduruyorum hehshdhd ama nasıl oluyosa bu gece kendimi sırt üstü yatarken buldum hemen uyandım :// korkuyorum direkt hareket ediyor mu diye bekliyorum bu sefer
BenimBalBidigim Sevinc44 🤭 Yastık gerçekten bir nebze olsun sade yatmaktan iyi geliyordu Yaa insan tabi hemen tedirgin oluyor Rabbim esirgesin Allahım çabaları boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻🥹🌸
Sevinc44 BenimBalBidigim anne olmak daha karnına düştüğü anda başlıyormuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️🥹
BenimBalBidigim Sevinc44 Kesinlikle Kesinlikle nasip eden Rabbime şükürler olsun 🤲🏻🥹 İnşallah darısı isteyen herkese olsun 🤲🏻♥️ Aminn ben doğurdum kurtuldum inşallah kucağına sağlıkla alırsın sende 🥰
bulutsm 19+4 deyim sırtüstü ve yüzüstğ yatamıyorum uykum baya hafif belki birşey olur düşüncesi ile mi diye düşünmüştğm de uyanıkken de deniyorum nefes alamıyorum bence vücut rahatsız olunca zaten engelleyecektir istesende yatamıyorsun öyle diyim bunarada göbeğim de çok fazla çıkmadı ona rağmen
Nilufer_bas 29 haftalığım sol tarafıma yatınca bir his tekme vs yok solum çürüdü o ayrı mevzu da… Ama sağ tarafıma dönünce anın da pıt pıt lar tekmeler itmeler yapıyor bebek. erkek bu arada. rahatsız olduğu için mi yapıyor sizce bunu bende mecburen sola dönüyorum sanki bana dön diyor sola öyle hissediyorum çünkü dönünce sola rahat ses seda yok yoksa bana mı öyle geliyor anlamıyorum kafam karıştı
Kbrhas Nilufer_bas doktorum bana da sol tarafa uyu dedi bende bundan sonra o şekilde uyumaya çalışacağım. Herkes şey diyordu sırt üstü istesende uyuyamazsın nefesin kesilir falan benim hiç kesilmiyor daha rahat ediyorum 😂