Ymrr Gebe07 Bende bugün gittim Cahit beye. Çok iyi ilgili sağolsun gerçekten herkesin dediği kadar varmış. Benim 2.gebeliğim sezaryen olacağım nasip olursa kendisine. Güvenim tam 🙂
Ymrr Gebe07 ücret olarak muayene 1400 TL Cahit bey için söylüyorum, ama benim sendika indirimim oldu. Doğum ücreti 28 bin normal ve sezaryen farketmez dediler. doğum ücretinde de indirim oluyormuş sendikadan dolayı %15 dediler.
Gebe07 Ymrr ya çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ❤️ peki randevu nasıl oluyor ben kırşehir de yaşıyorum buradan gideceğim kendisine
Melek38_ Gebe07 Hastaneyi arayarak randevu alabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam çok yogun inşallah istediğiniz güne alırsınız
Ymrr Gebe07 8 nisana kadar doluydu en son telefonla arayıp randevu alabilirsiniz. Eğer randevu bulamazsanız herhangi bir günde gelip randevulu hastalar bitince bakıyorlarmış bende 2 Nisan’da gideceğim ve randevu dolu olduğu için randevusuz gitmek zorunda kalacağım😞
Dijo Gebe07 abimin eşi iki çocuğunda da sezaryen oldu, yengem iki çocuk oda aynı gayet iyiler maşallah.
Ymrr Gebe07 evet bende öyle düşünüyordum ama sonradan kendim öğrenmiş oldum mutlaka acele edin beklemeyin
Ymrr Gebe07 Cahit bey yapmıyor. Radyoloji doktoru veya perinatolog var hastanede o doktora yönlendiriyorlar.
Ymrr Gebe07 ben ayrıntılı USG yi perinatolog prof. Dr. Mehmet Tayyar beye yaptırmıştım çok memnun kaldım. Zaten ayrıntılı USG nin perinatoloğa yaptırılması çok mantıklı her yönden değerlendirmiş oluyor hoca. Ama radyoloji doktorunu bilmiyorum.