37+3 olduk ama bebişim hala üst tarafta bazen çok sertleşiyor mide üstü ne zmn doğum kanalına iner bebek yada normal mi bu durum ? ilk gebelik….

Ben de sizin gibiyim tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim :)

sym_04 36+6 dayım
    Doktorum gecen hafta baya asagi inmis demisti
    Dünde bebek pozisyon degistirdi baya hareketliydi ne yapti bakalim
    Cumartesi gidicez

sym_04 bu kişiden kişiye değişebiliyor 2 hafta öncesinden de giren oluyor son anda girende 😊

Deniz2953 ben 37+3 üm bi kaç gündür zor yürüyorum ayakta duruken inanılmaz baskı var kanala girmiş olabilir mi ya da gitmem gereken başka bi sıkıntı mı var anlamadım

uyar-46 bebek baş geliş olduğu içinde olabilir o baskı ağrı kanala girdiği nasıl anlaşılır onu bilmiyorum muayene gidince doktoruna sor 😇

sym_04 benimki 36. Haftamde girmişti şuan 38 haftalığım yürümekte inanılmaz zorlanıyor ve çatı kemiklerim sızlıyor Allah nasip ederse pazartesi doğumum var sezeryanım

38+4 üm bir gün zor yürüyorum diğer gün çok rahatım benim kız bi aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor sanki 😂

Selenaysssvvv Valla hiç bilmiyorum karnımda biraz ağrı oluyor ama geçiyor hemen umudum kalmadı yakında olmayacak galiba

Bebek doğum başladıktan sonra kasılmalar ile de doğum kanalına girebilir, inmiyor diye endişelenmeyin.

Hulu61 aynen benimde karın ağrım oluyor baskı da bazen oluyor sonra geçiyor

Baby_B cumartesi gittiniz mi kontrole ne dedi doktorunuz acaba bir de bu süre zarfında bebek kanala girsin diye egzersiz falan yapmışmıydınız ? ben 34 haftalığım şuan 32 haftalıkken gitmiştim kontrole benek henüz dönmemişti sizin bebeğiniz kaçıncı haftada girdi bir de baş aşağı dönünce hareketlerini tekmelerini karın üzerinde mi hissediyorsunuz şuan ben hareketlerini kasıklarımda yan bölgelerimde falan hissediyorum da

Sundus_0 37+0 da dogurdum canim🥰
                  Yanimda bebis,cumartesi dogdu.
                  Bas asagiydi 31 de ama sezaryan oldum
                  Cati muayenesinde kendimi kasmisim,dogumda baslamis
                  Sezaryana alindim oyuzden

sym_04 @Sundus_0 @freshmother kızlar ben 39+6 yla hastaneye gittim gece 2 de 40+0 da doğum yaptım açılmam 5 cm olana kadar da bebeğim kanala inmemişti tabi her doğum farklıdır benimki böyleydi Allah yardımcınız olsun inşallah darısı başınıza 🌸💖

Baby_B çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanıza darısı artık bizlere hayırlısıyla
                      Hiç suni sancı falan çektiniz mi açılma olsun diye bekledi mi doktorunuz yoksa direk sezeryana mı aldılar ?

tugbaa-54 zorunlu sezeryan mı canım Allah kolaylık versin bebeğin pozisyonu uygun neden sezeryan oluyorsun öğrenebilir miyim bende 35 haftalığım şuan kontrolüm haftaya

Evin_450 ama ondan önce bebeğin pozisyonunun kanala inmek için uygun olması lazım sizin kaç haftalıkken bebeğiniz doğum pozisyonu almıştı acaba