37+3 olduk ama bebişim hala üst tarafta bazen çok sertleşiyor mide üstü ne zmn doğum kanalına iner bebek yada normal mi bu durum ? ilk gebelik….
Bebek doğum kanalına ne zaman iner?
Ben de sizin gibiyim tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim :)
- Düzenlendi
38+4 üm bir gün zor yürüyorum diğer gün çok rahatım benim kız bi aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor sanki 😂
Hulu61 bende 38+4 üm biz ne zaman doğuracağız acaba 🤔 😂
Selenaysssvvv Valla hiç bilmiyorum karnımda biraz ağrı oluyor ama geçiyor hemen umudum kalmadı yakında olmayacak galiba
Bebek doğum başladıktan sonra kasılmalar ile de doğum kanalına girebilir, inmiyor diye endişelenmeyin.
Hulu61 aynen benimde karın ağrım oluyor baskı da bazen oluyor sonra geçiyor
Baby_B cumartesi gittiniz mi kontrole ne dedi doktorunuz acaba bir de bu süre zarfında bebek kanala girsin diye egzersiz falan yapmışmıydınız ? ben 34 haftalığım şuan 32 haftalıkken gitmiştim kontrole benek henüz dönmemişti sizin bebeğiniz kaçıncı haftada girdi bir de baş aşağı dönünce hareketlerini tekmelerini karın üzerinde mi hissediyorsunuz şuan ben hareketlerini kasıklarımda yan bölgelerimde falan hissediyorum da
sym_04 @Sundus_0 @freshmother kızlar ben 39+6 yla hastaneye gittim gece 2 de 40+0 da doğum yaptım açılmam 5 cm olana kadar da bebeğim kanala inmemişti tabi her doğum farklıdır benimki böyleydi Allah yardımcınız olsun inşallah darısı başınıza 🌸💖