Zeyneppp16 hayrunnisa95 canım benimde enfeksiyondan kesem delindi ve suyum gelmişti ama şanslısın ki haftan büyük ciğerleri daha gelişmiş durumda inşallah azıcık su bile olsa daha durur Allâh’ın izniyle karnında. Benm 18 haftalıktı ben malesef kaybettim 5 ay önce. Enfeksiyon değerine bakıyorlar mı
hayrunnisa95 Zeyneppp16 Rabbim sizlere sabır versin, onun yeri cennet inşallah. Sizi de evladınızla cennetinde buluştursun Rabbim. İnşallah dua edip sabırlı olmaya gayret ediyorum. Evet dünden beri kaç seferdir kan alıyorlar. Damardan Antibiyotik verip nst ile kontrol ediliyorum
Gul1935 Zeyneppp16 benimde su gelmişti bir kere baya bi ama o gün gitmemiştim. 2 hafta sonra kanamam oldu gittim ama o gün sıvı gelmemişti. Ama ben 2 hafta önce sıvı geldi dedi. Test yaptılar ama o gün sıvı gelmemişti test negatif çıktı ama ara ara su geliyor tam su geldiği zaman mı gitmek gerekiyor bence yanlış zamanda aldılar gibime geliyor bendense enfeksiyon var antibiyotik kullanıyorum
Zeyneppp16 hayrunnisa95 inşallah iki üç hafta bile doğmadan dursa 30 a yaklaşır Rabbim vaktinde kucağına almayı nasip etsin. Senn haftanda olup kesesi kendini onaran çok kişi gördüm sende onlardan ol inşallah
gezentianne hayrunnisa95 Kese patlamasıyla delinmesi bambaska bişey patlayınca su durdurulamıyor doguma alınıyor bazı arkadaşlar kötü tecrube yazmkş ama siz güzel düşünün bu şekilde tedavi ile 2 ayı geçiren arkadaşm var sağlıkla kucağına almıştı🥰🥰🙏🙏
hayrunnisa95 Zeyneppp16 amiin ne güzel dualar etmişsiniz. Rabbim sizlere de iyilik güzellikler versin
Serose hayrunnisa95 geçmiş olsun annem ikiz gebeliğinde bi bebek kesesi patlamıştı ve 12. Haftadaydı. Zeynep kamilde yattı 4 ay enfeksiyon olmaması için hem anne hem bebek için riskli bişey ama çok şükür 7. Ayında da doğumu başladı ve kardeşlerim sağlıkla dünyaya geldi. Tabi kesesi patlayan biraz daha zayıftı ama hiçbir kalıcı hasarı yok çok sağlıklı 16 yaşında şuan bu anlattığım 16 yıl çnce şuan teknolojide daha ileride yapabilecekleri imkanlar daha fazla doktorların . Sizede çok yakın takip verebilir endişelenmeyin .
hayrunnisa95 gezentianne Allah razı olsun ne kadar güzel açıklamışsınız. Zira doktorlardan açıklama duymak neredeyse imkansız hep ben sorup öğrenmeye çalışıyorum şu an
hayrunnisa95 Oguzela amin amin. Allah bu güzel günlerde hepimize güzel sevinçler yaşatsın, evlatlarımıza imtihan etmesin
hayrunnisa95 Soniko Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Yatışa ve günde 3 kez damardan antibiyotişe devam ediliyor
YlzKdr Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun çok geçmiş olsun 🙏🏻
Hasret18ayaz hayrunnisa95 bebeğin suyu bosalmismi kese kapandı mı hala gelmeye devam ediyormu bende aynı surecteyim sormak istediklerinizi cevap verebilirim