Tgb_smh 33+1’im iki gündür sabaha kadar tv bana ben tv ye bakıyorum vakit geçmiyor hortladım resmen sizde durumlar nasıl? Doğurana kadar böyle mi oluyor?
rahatdur_evladim Tgb_smh iyi geceler 🌿 Benim 27 haftalık oldu ama bende de ağrı sızı ve uykusuz bir gece daha
DENIZ_55 Tgb_smh bende aynıyım 33+1 eşimle oturuyoruz karşılıklı tv izliyorum ne zaman uykum geldi uyuyorum ama gittikçe daha ağırlaşıyor insan bir an önce günüm gelse doktor alsa diye dört gözle bekliyorum 😵💫😵💫
Girlmama Tgb_smh sonunda evime geldim bende aynıyım 36+4 üz dün sancım çıktı bebeğim gelmeye çalışıyor serumla durdurdular beklemedeyiz bütün gece dayak yemiş gibiyim resmen her yerim ağrıyor uykum var ama uyuyamıyorum
Pelnztrk Tgb_smh 36 haftaya giriyorum uykum var yorgunum ama uyuyamıyorum ve az önce acıktım ekmek arası yedim😂 iyice uykum kaçtı
Tgb_smh rahatdur_evladim Vallahi sabahlar olmak bilmiyor.Çocuk doğuncada uykudan ölürüz 😀bu saatlerde
BenimBalBidigim Tgb_smh El kaldırayım bu saatlerde tontiş bir bebiş uyutmuyor 🤭🫣 Hamile ikende uyutmuyordu tekmeleyip duruyordu yine uyanığım yine uyanığım😅
Tgb_smh DENIZ_55 Benim eşim 40.rüyasını görüyor.Zor diyorlardı 3.trimestere gerçekten geçmiyor günler.Bitsin istiyorum Bnde ama geçmek bilmiyor zaman
Tgb_smh Girlmama Evet aynı bende uykudan ölüyorum ama bir türlü uyku tutmuyor.Biz kadınlar bu dünyaya sadece eziyet çekmeye gelmişiz gibi hissediyorum bazen
DENIZ_55 Tgb_smh yok benimki uyumuyor ben yatmayınca oda yatmaz ama benim eşim ise gitmiyor kendi işi son 1 ayı bana ayırdı iyice agirlastim diye aynen sanki geçmiyor günler bazen hayatim kaymis gibi hissediyorum 🤣😵💫😵💫😵💫
Tgb_smh Blueeberryy Ayyy artık doğsada uyumasam modundayım.😀 En azından çocuğuma bakıyorum derim.Böyle boş boş hortlayınca da insan bşr tuhaf oluyor.
Tgb_smh rahatdur_evladim Beni en çok korkutan uykusuzluktu vallahi böyle giderse çokta zorlanmam gibi doğumdan sonra 😀
rahatdur_evladim Tgb_smh büyük konuşmak istemiyorum maşallah ilk iki çocuğumda da hiç uyku sorunu yaşamadım ikinci bebeğimin sadece gaz sorunu vardı onun dışında uykumu çok güzel alıyordum insllah bu bebeğimde de aynı şeyleri yaşarım
Merveerol28 Pelnztrk ben de ekmek arası bir şeyler atıştırdım az önce 😂 dediğiniz gibi iyice uykusu kaçıyor insanın 😅
Ftsss777 Tgb_smh dünden önceki gün sabahladım 38 olduk dün çok rahat uyudum ama bugün gene uyku yok şu saate bakın ya çıldırcam Bi de yarın doktor kontrolüm var 🤦🏻
Ftsss777 Tgb_smh bide sürekli acaba ne yesem diye düşünüyorum bu saate 🤣 kendimi tutuyorum bişey yiyemem gözüm kesmiyor 🤣