Anneoluyorumm00 kahvesever__ @myangelson oyy kuzum doğum yaptın mı, geçmiş olsun kuzum inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşurusunuz 🤲🥰 rabbim yardımcınız olsun.
myangelson Anneoluyorumm00 ben toparlanmaya calisiyorum ikinci sezaryeni zor geçenlerdenim 🥲 bebisten haberim yok eşim birazdan gelecek yoğun bakımda güvenlik bilgi veriyor onlarla görüşecek
Yazmelegi_ kahvesever__ yaaa yaptı mııı 🥰🥰 inşallah bi an önce iyi olup çıkarlar hastaneden 🌸 rabbim şifa versin @myangelson ikinizde iyi olcaksınız❤️
Anneoluyorumm00 myangelson çok geçmiş olsun kuzum inşallah en kısa zamanda toparlarsın 🤲 inşallah en güzel haberi alırsın şimdi kuzum🥰❤️
busra05_ kahvesever__ En kısa zamanda ikiside saglıkla bırbırıne sarılıp kavuşsunlar inşallah, tüm hepimiz saglıkla kavusalım 🌸💖🌺
Kartopum @myangelson Ara ara girip sana bakıyordum güzelim dogum yapmışsın sanırım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Nasılsın oglus nasil ay şükürler olsun ya bu günleri de gördük ya🩶🫶🏻🥹
myangelson Kartopum Allah razı olsun canım amiin🤲🏻 toparlamaya çalışıyorum ağrılarım var biraz 🥲 bilgim yok henüz nasıl olduğundan ama sadece solunum takviyesi oluyor başka bir durum yok eşim bilgi alacak aşağıdan birazdan