Ftsss777 Arkadaşlar özür dileyerek bişey sormak istiyorum. Anladığıma göre bu çatı muayenesi parmakla yapılan birşey ve acı duyan o acıyla bağıran bile varmış. Ama benm anlamadığım bizim rahmimiz cinsel ilişki yaşıyor af edersiniz bazı adamlar parmakla falan dalıyor eşinin rahmine ilişki yaşarken vs vs siz beni anladınız bu kadar şey acıtmazken dokturun yaptığı muayene neden acıtsın ki ben hiç anlamadım?? Yarın banada bakılacak o yüzden korktum açıkçası
Mervis61 Ftsss777 ben iki kez oldum yakın zamanda biri açıklık biri çatı muayenesi. Bence kişide kişiye değişiyor . Ben burda bi sürü yorum okumuştum gitmeden önce. Ve çok korkarak gittim bağıranlar hastaneyi ayağa kaldıranlar vs gözümü çok korkutmuştum ama inanınki hiç korkulacak bi şey yok çok kısa sürüyor zaten. Kasarsanız daha uzun sürer kasmadan sakince başka bi şeye odaklanın doktor bakarken ben öyle yapmıştım ve ne olduğunu anlamadan bitti bile lütfen kendinizi korkutmayın :))
Baby_B Ftsss777 bende cumartesi gidicem 37.haftada olucaz🙂 Arastirmiyorum ne dogumu ne cati muayenesini Cunku yanlis bilgiler korkutucu oluyor Saglikla gelsinler insallah Kendimizi kasmazsak sorun olmaz diye dusunuyorum
Gulsena09 Ftsss777 bende korkmustum ilk muayene zamani sizin gibi dusunuyodum bende neden acisin falan diyodum hic acimadi valla sasirdik hatta bu kadar aciyo dedikleri sey bu muymus diye
Supermom-- Hiç korkmayın, derin bir nefes alıp başka bişeye odaklanın, çok kısa sürüyor, bence psikoloji de etkiliyor. Doktorun anlayışlı olması da.
Ftsss777 Baby_B bende sizin gibiyim gerçekten fazla araştırma yapmıyorum kafamda kurmak istemiyorum tamamen kendimi akışa bırakmış durumdayım 🌸 Amin sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
GulsenUlu Ftsss777 acitmiyor zaten 🥰 acitacak bir eylem degil ki. Caninin acidigini soyleyenler muhtemelen kendini cok kasiyor. Saniyelik bir islem ve ne oldugunu bile anlamayacaksiniz. Kaslarinizi gevsetin ve derin nefes alip verin, kimsenin korku hikayesini sahiplenmeyin.
yarenuludag Ftsss777 Herkes kadın üreme sistemini çok yanlış biliyor maalesef ki, Cinsel ilişki vajina boyu kadar yaşanır yani rahim ağzına anca yaklaşır. Rahim çok daha ileride ve öyle bizim veya eşimizin elle cinsel organıyla dokunduğumuz bişey değil. Ben 36’dayım şu an çatı muayenesi olmadan sancıyla nişanım geldi elle alttan rahim ağzı kontrol edildi kendinizi rahat bıraktığınız sürece acı ağrı olmuyor. Yani bizim erişmediğimiz bir noktaya erişiyorlar.
Ftsss777 yarenuludag anladım ama bi parmak ne kadar uzun olabilir de oraya kadar yetişiyor hayret verici teşekkür ederim bilgi için🌸
Sevincblbl yarenuludag evet bende ona çok şaşırmıştım ben vajina içine bakıyorlar sanıyordum ama parmağını sokunca aslında vajina boşluğunu es geçip zaten o kısımda acıyacak bir şey de yok biraz ilerletiyor parmağını o an anladım bu kısım rahime ulaşıyor diye yani hiç bilmiyormuşum ben rahimi direk yakında sanıyordum 😊
Arzuyn Ftsss777 acıma sebebi eşin ile birlikte olurken vajinada mutlaka ıslaklık oluyor ve stres yapmıyorsun ama doktor sonuçta yabancı olduğu için stres yapıyorsun kasıyorsun kendini ondan öncelikle ağrı sebebi o ikinci ise iki parmak ama doktor hafıf parmağını yukarı kısma kaldırdığında çok az hissedebilirsin ağrı oda kişiden kişiyr değişir onunda sebebi pelviks bölgesi ile alakalı
Blueeberryy Hic korkma iki parmagiyla bakiyo sadece bazilari cokmu kasiyo ne oyle seyler yaziyolarki anlam veremiyorum benim hic acimadio yazanlar suni fitil alsa ne olcak acaba😂
Sevincblbl Ftsss777 bende okuduklarımdan aşırı korkmuştum erken doğum riskim olduğundan doktorum bir anda yaptı ben açıklık bakıyor sanıyordum hem açıklık hem çatı baktı kendimi kasmadım ki ne yapacağını bilmiyordum 😀 acımadı yani o sırada başka bir şey düşünüyordum zaten o kadar kısa sürüyor ki. Tabi ilişki esnasında ki kadar rahat olmaz onda hormonlar gevşeme ıslanma vs oluyor ya ama düşünüp kasmayınca da hiç zorluğu yok. Bi arkadaşım da o sırada kendi tırnağımın kenarını sıktım onun acısından onu hissetmedim diyordu 😂😂 öyle değişik yöntemler de var acı acıyı bastırıyor heralde